Την Τρίτη η κηδεία του Δάκη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 79 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του, θα γίνει αύριο Τρίτη (31/5) στις 11:00 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Εκεί, συγγενείς και φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον Δάκη, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επιθυμία των μελών της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Την είδηση για το χαμό του τραγουδιστή, που «έφυγε» σε μεγάλο θεραπευτήριο της Αθήνας όπου και νοσηλευόταν, έκανε γνωστή μέσω Twitter η καλή φίλη του και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ

. «Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’ αγαπώ πάντα… Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ’ όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του», έγραψε.

Το πρωί, μιλώντας στην ΕΡΤ, η ίδια ανέφερε:

«Δύσκολο να αποχαιρετάς τον κολλητό σου φίλο, επί 34 χρόνια. Ήταν το καθημερινό μου τηλεφώνημα. Ευτυχώς πρόλαβα και τον αποχαιρέτησα το Σάββατο. Ήμουν δίπλα του, του κράτησα το χέρι, του είπα πόσο τον αγαπώ. Λίγες ώρες μετά «έσβησε» και ξεκουράστηκε. Έδωσε μία γενναία μάχη, παλικαρίσια, 4 χρόνια…».

About Post Author