Ο τραγουδιστής θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα – Αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του – Υπέβαλε μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

euelpidon-adamantidis-arthro

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης λόγω κατηγοριών για βία στη συντρόφό του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τη Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Βαρβάρα Κίρκη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αδαμαντίδη το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα.

«Είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου»: Τι κατέθεσε η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα το σκηνικό που την οδήγησε να προσφύγει στην ΕΛ.ΑΣ έχει ως εξής:

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

kirki2

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ…, ξεκ…, γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ…., πουτ…» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο.

kirki

About Post Author

You May Also Like

More From Author