Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Kάνει Χριστούγεννα πίσω από τα σίδερα και την Δευτέρα θα μάθει τα νεότερα. Αν δηλαδή η υπόθεση του, που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα, χρήζει προφυλάκισης. Διότι ως τότε  είναι απλά στο Κρατητήριο.

Αν όμως αποφασιστεί η προφυλάκιση του, τότε θα ετοιμάσει και αυτός βαλίτσες για την φυλακή των σταρ. Για το Σωφρονιστικό Ίδρυμα της Τρίπολης όπου για όσους τυχόν δεν το θυμούνται, βρίσκονται προφυλακισμένοι τόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Παναγιωτόπουλος πέρασε τη διαδικασία του Αυτοφώρου αλλά ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί εξ ου και τα νεότερα πια την Δευτέρα. Γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση; Διότι η Εισαγγελία του επεφύλασσε μια έκπληξη: Κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος!

Δεν είναι λοιπόν πλημμέλημα όπως νόμιζε η υπόθεση του, ούτε του βγήκε το σενάριο του «πάω μόνος στο Αστυνομικό Τμήμα για να δείξω καλή διαγωγή και αύριο να αφεθώ ελεύθερος ως την δικάσιμο» που είχε κατά νου. Το κακούργημα σημαίνει πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα πλέον να προφυλακιστεί άμεσα. Μέχρι να γίνει η δίκη του.

Και όλα αυτά σε αναμονή της επόμενης καταγγελίας σε βάρος του. Διότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα μια ακόμα γυναίκα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των αρχών για να καταθέσει εναντίον του καθώς αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο που είναι ήδη αναρτημένα και τα οποία φέρεται να είχε τραβήξει ο παρουσιαστής. Ο ίδιος, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει αναρτήσει ποτέ του βίντεο, τα είχε αυτά τα βίντεο στο παρελθόν αλλά δεν τα έχει πια στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν τις έρευνες και εκτός Θεσσαλονίκης, στον τόπο καταγωγής του και στους χώρους της εργασίας του. Θα αναζητήσουν αν υπάρχει οικονομική συναλλαγή από την ανάρτηση των βίντεο αυτών και ποια ήταν η ηλικία των κοριτσιών όταν γυρίστηκαν αυτά τα βίντεο.

Εάν λοιπόν υπάρξει προφυλάκιση; Τότε το κελί του Πέτρου Φιλιππίδη τον περιμένει. Οι φυλακές Τρίπολης όπου κρατούνται καταδικασμένοι ή υπόδικοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Πηγή:press-gr.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours