Ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο πριν από λίγο στο γνωστό παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Με την καταδίκη του Στάθη Παναγιωτοπούλου, για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδίκαση της πρώτης από τις τρεις υποθέσεις σε βάρος του γνωστού παρουσιαστή, που κατηγορείτο για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων.

Όπως είπε ο συνήγορος του παρουσιαστή, Γιώργος Δακουράς, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση το δικαστήριο αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς του πελάτη του, ότι οι επίμαχες αναρτήσεις που είχε κάνει σε ιστοσελίδες, δεν είχαν σκοπό να βλάψουν την παθούσα.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών με αναστολή, επιβάλλοντας παράλληλα την υποχρέωση να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.

Ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της δίκης δηλώνει η πλευρά της παθούσας, καθώς όπως δήλωσε η συνήγορος της Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή, το πλημμελειοδικείο επέβαλε τη μέγιστη δυνατή ποινή που προβλέπεται για το συγκεκριμένο αδίκημα.

“Ουδέποτε ο κατηγορούμενος δεν με αποκατέστησε με κανέναν τρόπο, ούτε έδειξε την μετάνοια του για όσα έκανε, ενώ είχε ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό ότι υπήρχε νομική διαδικασία σε βάρος του. Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει και ποτέ δεν προσπάθησε να επανορθώσει έμπρακτα” φέρεται να είπε η παθούσα στο δικαστήριο, η οποία πλέον φαίνεται αποφασισμένη να διεκδικήσει και αποζημίωση για ηθική βλάβη από τον παρουσιαστή, με αγωγή που θα καταθέσει στα αστικά δικαστήρια.

Πηγή:grtimes.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours