Φώναζε για βοήθεια σοκαρισμένη η γυναίκα του 69χρονου

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική παραλία στο Αγκίστρι, όταν ένας 69χρονος άνδρας που είχε πάει εκεί με τη σύζυγό του για μπάνιο, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το eviathema.gr λίγο μετά τις 12:30 και ενώ είχαν πάει για μπάνιο, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του, με τη γυναίκα να φωνάζει και να ουρλιάζει σε κατάσταση σοκ, ζητώντας βοήθεια.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν τον συνέφεραν. Ο άνδρας διεκομίσθη στο Αγροτικό Ιατρείο Αγκιστρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρεται στον Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου.

Να σημειωθεί ότι στην παραλία του Αγκιστρίου δεν υπάρχει ναυαγοσώστης, κάτι που επισημαίνουν και αιτούνται εδώ και χρόνια οι κάτοικοι.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας ν. Αγκιστρίου, 69χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από ιατρό και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Αγκιστρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

About Post Author

You May Also Like

More From Author