Αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων που καταγγέλθηκε στο νησί της Ρόδου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, νονά κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο δίδυμα, ανήλικα βαφτιστήρια της, από τους γονείς των οποίων έχει αφαιρεθεί πλέον η επιμέλεια.

Η οικογένεια διέμενε σε δήμο της δυτικής πλευράς του νησιού. Πλέον την επιμέλεια των 5χρονων διδύμων έχει αναλάβει έτερος συγγενής τους, ενώ, βάσει διάταξης που εξέδωσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, απαγορεύεται τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την 55χρονη Βουλγάρα νονά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δίδυμα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κίνησαν με πράξεις και λόγια τους τις υποψίες της δασκάλας τους που ζήτησε βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με όσα είπαν τα παιδάκια παρουσία παιδοψυχολόγου, η γυναίκα τα ανάγκαζε να παρακολουθούν πορνό και ασελγούσε επάνω τους. Τα παιδιά περιέγραψαν δεκάδες φρικιαστικά σκηνικά που υπέστησαν στα χέρια της 55χρονης.

Άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και ήδη η 55χρονη κλήθηκε σε εξηγήσεις ενώ κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο που θα αποσταλεί προς έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πάντως, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στα παιδιά δεν βρέθηκαν ευρήματα επιβεβαιωτικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Πηγή:eleftherostypos.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author