Ραφήνα: Αυτός είναι ο 44χρονος ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος στη Ραφήνα (video)

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή Μαρίκες στη Ραφήνα όπου ένας άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος, φιμωμένος και δεμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Νηρέως 39.

Σύμφωνα με τα irafina.gr, τον άτυχο 44χρονο, που ήταν κρεμασμένος στο πίσω μπαλκόνι εντόπισε ένας ένοικος και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο 44χρονος φέρεται να είχε μονωτική ταινία στο στόμα του.

Η αστυνομία ερευνά κάθε πιθανό σενάριο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο 44χρονος άνδρας, ζωγράφος στο επάγγελμα, το 2013 είχε σκοτώσει τη μητέρα του και είχε εκτισει ποινή στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Ο 44χρονος μέχρι τα 29 του είχε διαφορετική επαγγελματική ενασχόληση, τελικά ωστόσο τον κέρδισε η ζωγραφική. Σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών της Νέας Υόρκης, ενώ είχε πραγματοποιήσει και δεκάδες εκθέσεις. Παράλληλα με τη ζωγραφική, ο Γ.Π εξέδωσε και ποιήματά του αλλά και δοκίμια.

Θρίλερ στη Ραφήνα: Όλα δείχνουν αυτοκτονία

Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 44χρονου ζωγράφου ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι στη Ραφήνα, δείχνουν αυτοκτονία.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι ο 44χρονος άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πρόκειται για αυτοκτονία καθώς στο στόμα του άνδρα βρέθηκε ένα ύφασμα, ενώ και τα χέρια του ήταν πρόχειρα δεμένα.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, ο 44χρονος ήταν αριστούχος απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, με την ζωγραφική να είναι το μεγάλο του πάθος. Παράλληλα με τη ζωγραφική, όπου είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις, εξέδωσε ποιήματα όπως και δοκίμια.

Βίντεο/Φωτογραφίες: Irafina.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours