Πάτρα: Θρίλερ με την εκταφή της μικρής Μαλένας, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της

Νέα ευρήματα συνδέουν την Ρούλα Πισπιρίγκου με την ουσία κεταμίνη που σκότωσε την μικρή Τζωρτζίνα. Μετά τις αποκαλύψεις για τις ειδοποιήσεις της Google σχετικά με αναισθητικές ουσίες σε ηλεκτρονική συσκευή της Ρούλας Πισπιρίγκου, τώρα αποκαλύπτεται ότι η 33χρονη είχε κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την κεταμίνη πριν πεθάνει το παιδί, από υπερβολική δόση της ουσίας, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι οι έρευνες και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Mαλένα και Ίριδα. Σε θρίλερ εξελίσσεται το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Μαλένας, που πέθανε τον Απρίλιο του 2019.

Το 3,5 ετών κοριτσάκι επειδή η οικογένεια δεν διέθετε οικογενειακό τάφο ενταφιάστηκε σε κενοτάφιο.

Σύμφωνα, όμως, με την ισχύουσα νομοθεσία με τη συμπλήρωση 3 ετών από το θάνατό της θα πρέπει η σορός να μετακινηθεί είτε σε οστεοφυλάκιο, είτε σε τάφο.

Την απόφαση σε αυτή την περίπτωση λαμβάνει η οικογένεια για τη μετακίνηση της σορού.

Έτσι σύμφωνα με το Mega τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε και συμπληρώνονται 3 χρόνια από τον θάνατο του παιδιού, θα πρέπει να γίνει μεταφορά.

Όμως, αναφέρει το MEGA όμως πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον άμεσα. Η οικογένεια έχει απευθυνθεί στο Δήμο Πατρέων, στην ευθύνη του οποίου ανήκει το νεκροταφείο, και έχει ζητήσει την αναβολή της διαδικασίας για περίπου έξι μήνες.

Όμως, αναφέρει το MEGA όμως πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον άμεσα.

Η οικογένεια έχει απευθυνθεί στο Δήμο Πατρέων, στην ευθύνη του οποίου ανήκει το νεκροταφείο, και έχει ζητήσει την αναβολή της διαδικασίας για περίπου έξι μήνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, με δεδομένη την προφυλάκιση της μητέρας, δεν αναμένεται να γίνει εκταφή της μικρής Μαλένας τις επόμενες ημέρες.

Με δεδομένο επίσης το ενδεχόμενο της νεότερης ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του παιδιού, έχει κριθεί σκόπιμο να αναβληθεί η οποία ενέργεια αυτή την περίοδο.

Πηγή: empisteutiko.gr

About Post Author