Μονεμβασιά: Επέστρεψε για να σκοτώσει και τον οδηγό – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του διπλού φονικού

Ο 52χρονος οδηγός, σε κατάσταση αμοκ, έσπειρε τον τρόμο στη Μονεμβασιά.

Μπήκε ανάποδα σε δρόμο, χτύπησε με ταχύτητα τη μοτοσυκλέτα, σκότωσε τον συνεπιβάτη και μετά από 15 λεπτά, επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε τον οδηγό που περίμενε στην άκρη του δρόμου ασθενοφόρο. Οι λεπτομέρειες του απίστευτου περιστατικού που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά σοκάρουν.

Ο 52χρονος οδηγός σε κατάσταση αμοκ, έσπειρε τον τρόμο, σκότωσε δύο 77χρονους άνδρες, εμβόλισε περιπολικό, πριν τελικά συλληφθεί από τους αστυνομικούς, μετά από καταδίωξη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22:00, στην επαρχιακή οδό Τάραψας-Μονεμβασιάς. Στο 67ο χιλιόμετρο, ο άνδρας που οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό μπήκε ανάποδα στο δρόμο και «καρφώθηκε» με ταχύτητα πάνω σε μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο 77χρονοι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο συνοδηγός της μηχανής παρασύρθηκε από το όχημα για δεκάδες μέτρα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά από την σφοδρή σύγκρουση.

Ο 52χρονος όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς ένα τέταρτο αργότερα επέστρεψε στο σημείο για να «τελειώσει» το έργο του, χτυπώντας με το όχημα του τον άτυχο οδηγό που περίμενε στην άκρη του δρόμου το ασθενοφόρο. Λίγη ώρα αργότερα κατέληξε και αυτός στο νοσοκομείο. Όπως περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής, επιχείρησαν να σταματήσουν με κάθε τρόπο τον 52χρονο, που όμως παρέμενε σε αμοκ.

Μάλιστα στην προσπάθεια του να διαφύγει από την αστυνομία που τον καταδίωκε στον επαρχιακό δρόμο, εμβόλισε ακόμα και περιπολικό, πριν τελικά συλληφθεί. Ο 52χρονος που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, φαίνεται ότι γνώριζε τους δύο ηλικιωμένους, όμως παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν είχαν διαφορές.

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author