Μεθυσμένος Βρετανός ούρησε στον αδερφό του σε πτήση Λονδίνο – Κρήτη

Σοκ προκαλεί περιστατικό σε πτήση Λονδίνο – Κρήτη, όπου Βρετανός που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ούρησε πάνω στον αδερφό του.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ήθελε να πάει στην τουαλέτα, αλλά ήταν τόσο μεθυσμένος και δεν μπορούσε να σηκωθεί, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να ουρήσει πάνω στον αδερφό του, που καθόταν στο διπλανό κάθισμα.

Τότε ξέσπασε μεγάλος καυγάς ανάμεσα στα αδέρφια, αναστατώνοντας την πτήση.

Τότε, ο Βρετανός τουρίστας αποφάσισε να ουρήσει πάνω στον αδερφό του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας απίστευτος καυγάς.

Ο πιλότος της πτήσης της Jet αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Κέρκυρα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον δράστη που προκάλεσε τον πανικό στο αεροπλάνο. Μάλιστα, λέγεται ότι ένας επιβάτης εντόπισε δύο άδεια μπουκάλια βότκας κάτω από τα καθίσματα των Βρετανών.

Τα περιστατικά με τους Βρετανούς τουρίστες που… ξεφεύγουν στα αεροπλάνα όταν έρχονται στην Ελλάδα είναι αρκετά συχνά και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό με επιβάτη από το Λονδίνο να ξυλοκοπεί μέχρι και τον πιλότο επειδή δέχθηκε παρατήρηση που κάπνιζε.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στην Κέρκυρα όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα αδέρφια, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 λιρών από την Jet2.  

https://youtu.be/KFwtXR0Euu0

About Post Author