Θεσσαλονίκη: Την εκβίαζε απειλώντας πως θα διαρρεύσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο και ότι θα κοινοποιούσε το υλικό και στους γονείς της.

Ανήλικη κατήγγειλε τον 23χρονο σύντροφό της ότι την εξανάγκαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του, είτε με χρήση σωματικής βίας, είτε υπό την απειλή διαρροής βιντεοληπτικού υλικού με προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο. Αφού απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και αξιολογήθηκε η καταγγελία, ακολούθησε η σύλληψη του 23χρονου, ενώ η υπόθεση οδηγείται στη Δικαιοσύνη.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο, όταν η ανήλικη – που κατά πληροφορίες είναι κάτω των 15 ετών – συνήψε σχέση με τον νεαρό κατηγορούμενο. Εκτός από τις καταγγελλόμενες σωματικές βλάβες και απειλές εις βάρος της, η ίδια κατέθεσε ότι ο 23χρονος ανήρτησε στο προφίλ του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ημίγυμνη φωτογραφία της, συνοδευόμενη από υβριστικό σχόλιο. Επίσης, φέρεται ότι απειλούσε το οικογενειακό της περιβάλλον ώστε να παραμείνει μαζί του.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από το σπίτι του κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, όπου βρέθηκαν αρχεία με φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. Επιπλέον, από το ίδιο σημείο, κατασχέθηκαν δύο ζευγάρια χειροπέδες, δύο κινητά τηλέφωνα και ισάριθμες συσκευές αποθήκευσης USB, καθώς και μία κάμερα.

Πηγή:ereportaz.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours