Θεσσαλονίκη: Απίστευτο μαρτύριο αιχμάλωτης εγκύου με επαιτεία & απόπειρα βιασμού – Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη

Η εικόνα μιας εγκύου στη συμπρωτεύουσα να βρίσκεται επί ώρες στον δρόμο ζητώντας ελεημοσύνη φαίνεται πως συγκίνησε τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι έσπευσαν να ζητήσουν από την αστυνομία την παρέμβασή της.

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε όταν οι αρχές εντόπισαν την εγκυμονούσα 34χρονη Βουλγάρα η οποία επαιτούσε σε καθημερινή βάση σε κεντρικές οδούς της πόλης, θέτοντας σε πιθανό κίνδυνο τόσο τη ζωή της όσο και του τέκνου που κυοφορούσε.

Πράγματι, μετά από συντονισμένες ενέργειες οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο Βούλγαρους (άντρας-γυναίκα) 51 και 53 ετών αντίστοιχα που ήταν και οι εγκέφαλοι αυτής της τραγικής ιστορίας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ιστότοπου thessnews.gr, τα δύο άτομα, ένας 51χρονος και μία 53χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, έχουν ήδη συλληφθεί και πλέον η υπόθεση περνά στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για εμπορία ανθρώπων από κοινού και απόπειρα βιασμού.

Οι απόπειρες βιασμού

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 34χρονη στα τέλη Οκτωβρίου 2022 μπήκε στη χώρα μας μαζί με την 53χρονη ομοεθνή της, η οποία εκμεταλλευόμενη την οικονομική της δυσχέρεια την έπεισε να επαιτεί.

Η εγκυμονούσα διέμενε στην οικία των δύο δραστών, οι οποίοι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, με την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας την εξανάγκαζαν να επαιτεί πολλές ώρες και να τους αποδίδει το σύνολο των χρημάτων που αποκόμιζε.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 34χρονη, ο 51χρονος αποπειράθηκε επανειλημμένα να τη βιάσει με τη χρήση βίας και απειλών, ωστόσο λόγω της αντίδρασης της 34χρονης δεν ολοκλήρωσε τις απόπειρες αυτές.

About Post Author