Θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στη Βούλα – Νεκρός ο αδελφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα.

O αδελφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ήταν ο οδηγός της Ferrari, που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, στη λεωφόρο Καραμανλή. Σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας η γυναίκα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και βγήκε από τον δρόμο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αρχικά προσέκρουσε σε μια πινακίδα της περιφέρειας, ενώ στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο και πήρε φωτιά.  Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η συνοδηγός εκτινάχθηκε από το παράθυρο.

Κατερίνα Μονογιού

Πίσω από τη Ferrari ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο με δύο φίλους του που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό. Ο 45χρονος έφερε μόνο ένα έγκαυμα από τη φωτιά, στο πόδι, ωστόσο τα πολλά τραύματα που είχε του στοίχισαν τη ζωή. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του οχήματος.

Κάντε μία κλήση αγάπης στο 19820 και βοηθήστε τα παιδιά σε ανάγκη
Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν  ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.Το τροχαίο σημειώθηκε όταν – όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες –  ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο  κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η σορός του 35χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του τροχαίου

Βούλα τροχαίο

Βούλα τροχαίο

Βούλα τροχαίο

πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Facebook-«Το Forum των 3Β».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours