Θέμης Αδαμαντίδης ξυλοδαρμός: Στον εισαγγελέα ο γνωστός τραγουδιστής

Θέμης Αδαμαντίδης ξυλοδαρμός:

Για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη δικάζεται σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

«Δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη και αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή του, είναι δοτικός», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ακόμη τα εξής: «Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή».

Με αφορμή τη δημοσιοποιηση του βίντεο, ο κ. Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“…. ο δικηγόρος της (καταγγέλλουσας) που συνηθίζει να διαρρέει παρανόμως, υλικό δικογραφίας σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάζεται, παρουσίασε ένα βίντεο ενός λεπτού χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, το οποίο αποδεικνύει ότι όλα όσα έχει ισχυριστεί η εντολέας του είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από την σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας”.

Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Κούγιας ανέφερε: “στο site «Πρώτο Θέμα» δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες του δήθεν θύματος που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι σίγουρα τραυματισμοί τους οποίους δεν προκάλεσε ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που προεβλήθη και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιατροδικαστικώς. Αυτές οι συμπεριφορές αποδεικνύουν πόσο κατασκευασμένη είναι η υπόθεση κατά του Θέμη Αδαμαντίδη και αυτό θα αποδειχθεί αύριο στο Δικαστήριο”. Ο τραγουδιστής συνελήφθη το περασμένο Σάββατο έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους. Την ίδια ημέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο και ζήτησε τριήμερη προθεσμία. Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Η καταγγελία

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η Βαρβάρα Κίρκη περιέγραψε τα εξής: «Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ…, ξεκ…, γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές. Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ…., πουτ…» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο».

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο, δεν άντεξα άλλο»

Παράλληλα, σε δηλώσεις που έκανε στο protothema.gr, η Βαρβάρα Κίρκη ανέφερε για τον τραγουδιστή: «Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα. Πονάει η ψυχή μου… Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι… Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά».

Πηγή:alphafreepress.gr

About Post Author