Η στενή σχέση μεταξύ δράστιδας και θύματος φαίνεται πως ήταν η αφορμή για το έγκλημα στο Μαρούσι που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα μία 23χρονη νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος και μία 17χρονη με χειροπέδες στην Ασφάλεια

Ενα θρίλερ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/12) που είχε ως τραγική κατάληξη τη δολοφονία μίας 23χρονης κοπέλας από τη 17χρονη φίλη της μέσα στο σπίτι της δράστιδας, στο Μαρούσι. Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών για τα αίτια της τραγωδίας, σιγά σιγά αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τη νεαρή κοπέλα νεκρή με αλλεπάλληλες μαχαιριές στον λαιμό και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη και η 17χρονη διατηρούσαν στενή σχέση και μάλιστα το θύμα ήταν φιλοξενούμενη της ανήλικης στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 1. Οι δύο κοπέλες καυγάδισαν άγρια, όπως λένε περίοικοι, και η 17χρονη χτύπησε πολλές φορές με μαχαίρι στον λαιμό την 22χρονη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 23χρονη ζήτησε από την ανήλικη να χωρίσουν, κάτι που η δεύτερη δεν ήθελε να δεχτεί.

Στη συνέχεια, όπως λένε πληροφορίες, ο πατέρας της 17χρονης, που είναι γνωστός καρδιολόγος, ήταν εκείνος που ειδοποίησε την Αστυνομία για το άγριο έγκλημα με αποτέλεσμα τη σύλληψη της ανήλικης, η οποία φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή για αυτά. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν άμεσα όλη την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα. 

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Απογευματινές ώρες σήμερα ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».

Πηγή:reader.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author