Στον εισαγγελέα βρίσκεται σήμερα ο 37χρονος ιερέας από τα Κάτω Πατήσια προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του με τις ανήλικες κοπέλες.

Απολογείται σήμερα ο ιερέας που καταγγέλθηκε για τον βιασμό μίας 17χρονης. Ωστόσο, στο “φως” έρχεται μία νέα υπόθεση κακοποίησης, αφού ενήλικη – σήμερα – κοπέλα ισχυρίζεται πως είχε σχέση από τον κληρικό από τα 15,5 χρόνια της.

37χρονος Ιερέας: Νέα σχέση από το κατηχητικό

Σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή “T-Live”, μετά την πρώτη καταγγελία, οι αστυνομικοί έβαλαν στο “μικροσκόπιο” τον παπά για περίπου 20 ημέρες. Αυτό το χρονικό διάστημα, έβλεπαν ότι ο 37χρονος ιερέας, όταν έφευγε η σύζυγος και τα παιδιά του, έμενε μόνος στο σπίτι με μια νεαρή κοπέλα την οποία επισκεπτόταν και στο δικό της διαμέρισμα.

Η κοπέλα αυτή σήμερα είναι 18 ετών. Οι Αρχές την μετέφεραν στο Ανηλίκων, όπου και έδωσε κατάθεση, λέγοντας ότι ήταν ζευγάρι με τον κληρικό από τα 15,5 της χρόνια καθώς και ότι τον γνώρισε στο Κατηχητικό.

Ο λόγος για τον οποίο επισκεπτόταν το σπίτι του 37χρονου ήταν γιατί δούλευε ως μπέιμπι σίτερ των παιδιών του, με την νεαρή να δηλώνει πως ό,τι έγινε μεταξύ τους, έγινε με τη συναίνεσή της.

Ωστόσο, όπως τονίζει το ρεπορτάζ του καναλιού, αυτό δεν έχει καμία σημασία αφού ήταν ανήλικη.

Η οργισμένη αντίδραση της μητέρας της

“Καταπέλτης” εναντίον του ιερέα είναι η μητέρα του συγκεκριμένου κοριτσιού η οποία δεν γνώριζε τίποτα και ενημερώθηκε από την αστυνομία.

“Θα έπρεπε να ντρέπεται. Έστειλα το παιδί μου στο Κατηχητικό και τώρα μαθαίνω ότι το κακοποιούσε σεξουαλικά φέρεται να είπε στις Αρχές, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 37χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι η 18χρονη -σήμερα- κοπέλα πήγε χθες έξω από τα δικαστήρια και φώναζε ότι ο ιερέας είναι αθώος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του κληρικού ο δικηγόρος του, επικαλούμενος νέα στοιχεία αλλά και απόκρυψη στοιχείων από τον μέχρι πρότινος εντολέα του και την οικογένειά του.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours