Ελεύθερος με αναστολή αφέθηκε ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη για οπλοφορία

Οκτώ μήνες φυλάκιση -και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ-είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον γνωστό τράπερ που συνελήφθη το περασμένο βράδυ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και στη συνέχεια δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος (η ποινή είναι με αναστολή) και πλέον συνέχισε το δρόμο του για… την Ήπειρο όπου θα παραχωρήσει απόψε την εξ αναβολής (από χθες) συναυλία του.

Θυμίζουμε πως ο τράπερ είναι ιδιαίτερα γνωστός με πολλές επιτυχίες και εκατομμύρια προβολές στις streaming πλατφόρμες στο ενεργητικό του.

Χθες οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του Αγρινίου ακινητοποίησαν το όχημα για τυπική έρευνα στο ύψος της Ρίγανης στην Ιόνια Οδό. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κάτω από τη φόρμα του , εντοπίστηκε εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια.

Στη συνέχεια ο τράπερ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η χθεσινή του συναυλία σε πόλης της Ηπείρου αναβλήθηκε «για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη»-όπως ανέφερε το κατάστημα που θα τον φιλοξενούσε- αλλά οι θαυμαστές του θα αποζημιωθούν σήμερα…

Δικηγόρος: απο αμέλεια δεν το άφησε σπίτι του μετά τη σκοποβολή… 

O δικηγόρος, Γιάννης Ψάρρης, του μουσικού δήλωσε τα εξής: «ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

Πηγή:agrinionews.gr

About Post Author