Νέα σελίδα στη ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά στο Χονκγ Κονγκ. Η 22χρονη Ειρήνη προσπαθεί να αφήσει πίσω την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη με μεγάλη ποσότητα ασπρης σκονης η οποία εντοπίστηκε στην βαλίτσα της.

messaropoulou2019 03 13 708 1068x712 1

Μετά από 17 ολόκληρους μήνες στις σκληρές φυλακές του Χονκγ Κονγκ, η Ειρήνη αθωώθηκε στο δικαστήριο έχοντας συνήγορο τον Σάκη Κεχαγιόγλου και κατάφερε να επιστρέψει στην αγκαλιά των αγαπημένων της στο νησί της Λέσβου

irinimelisaropoyloy 768x1162 1

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου με την επιστροφή της στο νησί, προσπάθησε να ανασυντάξει τον εαυτό της και αφού έδωσε εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία, κατάφερε να ενταχθεί στο σώμα ως συνοριοφύλακας.

Σύμφωνα με το Tlife, η Ειρήνη βρέθηκε στην έκρυθμη κατάσταση που έχει προκληθεί μετά τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τον καταυλισμό της Μόριας.

melisaaropoulou 0

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στο Tlife για το νέο ξεκίνημα της Ειρήνης ενώ τόνισε ότι έχει όλα τα προσόντα και τα «φώτα» καθώς ο πατέρας της είναι αρχιφύλακας στο νησί: «Εκφράζω τη συγκίνηση και τη χαρά μου για τη νέα ζωή της Ειρήνης που ξεκίνησε και προχωράει. Φυσικά η νέα της ζωή άρχισε πέρυσι, με την αθώωση της στον Χονγκ Κονγκ που ήταν ομόφωνη και πανηγυρική και συνεχίζεται τώρα με την πρόσληψή της στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριοφύλακας στη Μυτιλήνη προς το παρόν. Η Λέσβος και με όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, είναι στο μάτι του κυκλώνα για την Ελλάδα, για τους Μυτιληνιούς. Καταλαβαίνετε είναι νευραλγική θέση και πολύ επικίνδυνες και δύσκολες ηημέρες για τον τόπο και ειδικότερα για το νησί της Λέσβου. Πιστεύω ότι η Ειρήνη με την παιδεία που έχει από την οικογένειά της και τον πατέρα της που είναι αρχιφύλακας έχει τα εχέγγυα να ανταποκριθεί στη θέση της και να βοηθήσει και τον τόπο της».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours