Στην ερώτηση που δέχθηκε από αστυνομικό για το εάν είναι σίγουρη για την κατηγορία που προσάπτει, ανέφερε χαρακτηριστικά «τον γιο μου δεν γνωρίζω;»

Ένας 35χρονος ταυτοποιήθηκε την Τρίτη ως ο δράστης της ληστείας με απειλή όπλου σε κατάστημα take away , στην οδό Λαρίσης στον Βόλο, στις 17 Δεκεμβρίου 2021, με λεία 350 ευρώ, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και αφού απείλησε 51χρονη υπάλληλο.

Το αξιοσημείωτο δεν είναι φυσικά η σύλληψη του δράστη, όπως και έγινε, αλλά το γεγονός ότι τον ληστή αναγνώρισε η μητέρα του από βιντεοληπτικό υλικό, όταν κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομία! Συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, με ένταλμα του ανακριτή για ληστεία, κλοπή, οπλοφορία και οπλοχρησία, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί και μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέα υπηρεσίας, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είχαν προηγηθεί διαρρήξεις από τον ίδιο 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του magnesianews.gr, η προάνακριση έδειξε ότι ο 35χρονος με αντικλείδι τον Δεκέμβριο του 2021 μπήκε σε κατάστημα πώλησης ειδών υγραερίου στον Βόλο και έκλεψε ποσό 40 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Στις 17 του ίδιου μήνα φορώντας γυαλιά του σκι, μάσκα για τον κοροναϊό και κουκούλα, στις 3 τα ξημερώματα μπήκε σε κατάστημα take away, έβγαλε όπλο και απείλησε την 51χρονη υπάλληλο και την εξανάγκασε να της δώσει ποσό 350 ευρώ.

Το πιστόλι που κρατούσε δεν ήταν αληθινό, αλλά κρότου, που όμως είναι απομίμηση αληθινού όπλου.

Πώς τον αναγνώρισε η μητέρα του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ιστοτόπου, πιθανόν άθελά της τον αναγνώρισε η μητέρα του και δίχως να θέλει να τον ενοχοποιήσει. Όταν κλήθηκε στην αστυνομία να δώσει κατάθεση, οι αστυνομικοί της έδειξαν βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος την ώρα της ληστείας και η ίδια φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ο γιος της και μάλιστα «φορούσε τη ζακέτα που φορούσε και την προηγούμενη».

Στην ερώτηση που δέχθηκε από αστυνομικό για το εάν είναι σίγουρη για την κατηγορία που προσάπτει, ανέφερε χαρακτηριστικά «τον γιο μου δεν γνωρίζω;», ενώ στην ταυτοποίηση σημαντικό ρόλο έπαιξαν και άλλες λεπτομέρειες, όπως το παντελόνι με φωσφορίζουσες λεπτομέρειες, που βρέθηκε στο σπίτι του.

Πηγή:parapolitika.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author