Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ρακιντζή – Πέθανε η αδερφή του μετά από 13 ώρες χειρουργείο

Δύσκολες στιγμές διανύει ο Μιχάλης Ρακιντζής και η οικογένειά του, καθώς βιώνουν βαρύ πένθος μετά τον θάνατο της αδερφής του.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ήρθε αντιμέτωπος με την τραγική απώλεια της αδερφής του, Μαρίνας, η οποία ήταν και συνεργάτιδά του για πολλά χρόνια.

Η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή είχε υποβληθεί σε ένα αρκετά δύσκολο χειρουργείο το οποίο διήρκησε 13 ολόκληρες ώρες. Ενώ η άτυχη γυναίκα ολοκλήρωσε το χειρουργείο κι όλα έδειχναν πως εξελίσσονται ομαλά και η κατάσταση της υγείας της πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, η Μαρίνα κόλλησε ένα βακτήριο στη σπονδυλική της στήλη και τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Δυστυχώς, η αδερφή του Μιχάλη Ρακιντζή δεν τα κατάφερε και βύθισε την οικογένειά τους σε βαρύ πένθος. Ο ίδιος και η μητέρα του, η οποία είναι μεγάλη σε ηλικία, δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έχουν συμβεί.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιβεβαίωσε τη τραγική είδηση μιλώντας στην εφημερίδα On Time λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χάσαμε τη Μαρίνα… Η αδερφή μου έφυγε έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στη σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το 13 ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…», αρκέστηκε να πει ο τραγουδιστής.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ακόμα μία αδερφή, η οποία μένει μόνιμα στις ΗΠΑ κι επισκέφτηκε την Ελλάδα προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στην αδερφή τους, Μαρίνα Ρακιντζή.

About Post Author