Η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε στη Φθιώτιδα, φέρεται να ανήκει σε 73χρονο συνταξιούχο ναυτικό από τη Λάρισα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από ένα μήνα, δηλαδή στις 12 Δεκέμβρη 2022.

Πρόκειται για τη σορό του άτυχου άνδρα που είχε καεί και φαγωθεί από άγρια ζώα και βρέθηκε σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή της Αρκίτσας, στη Φθιώτιδα, το περασμένο Σάββατο, το μεσημέρι.

Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα αντικείμενα που είχαν βρεθεί στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός, όπως η τραγιάσκα και τα πέδιλα, αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του, ενώ έχει ληφθεί και DNA για την οριστική ταυτοποίηση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συγγενείς του γνώριζαν ότι ο 73χρονος είχε μεταβεί με λεωφορείο στην Αθήνα, με την επιθυμία να μην τον αναζητήσει κανείς και δεν αποκλείεται να κατέβηκε στον κόμβο της εθνικής οδού στην Αρκίτσα, που είναι πολύ κοντά στον τόπο που βρέθηκε η σορός και να έκανε κακό στον εαυτό του.

Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, τα οποία θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του συνταξιούχου ναυτικού.

About Post Author

You May Also Like

More From Author