Σε μία από τις πιο δύσκολες και πιο μάχιμες υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας, την ομάδα ΔΙΑΣ στην Αττική, στις τάξεις των χαμηλόβαθμων αστυνομικών (και όχι μόνο), μετά την ανάληψη της διοίκησης από τη νέα ηγεσία ύστερα από το συμβάν του Περάματος, επικρατεί αναβρασμός και δυσαρέσκεια για υπηρεσιακούς και μη χειρισμούς της, καθώς και καταγγελίες για συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε αξιωματικούς.

Γνωστός συνδικαλιστής των Ειδικών Φρουρών που υπηρετεί στην ΔΙ.ΑΣ. μάλιστα, έχει υποβάλλει μήνυση για κακοποιητική εργασιακή συμπεριφορά που καταγγέλλει ότι υπέστη.

Είναι απορίας σε άξιο ότι υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες ,που σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του το Policenews έχουν κοινοποιηθεί και στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη καθώς και σε ανεξάρτητη αρχή, δεν έχουν προκαλέσει τουλάχιστον την απορία να ασχοληθούν με το ζήτημα η πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος.


Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποτελεί μια μονάδα αιχμής στην αντιμετώπιση του εγκλήματος με συνεχείς και καθημερινές επιτυχίες και πρέπει όσοι υπηρετούν σε αυτή τη μονάδα να μην έχουν να αντιμετωπίσουν και εσωτερικές «συγκρούσεις».

About Post Author

You May Also Like

More From Author