Τρόμος στα Πατήσια: Βίασαν 29χρονη και την κράτησαν όμηρο σε διαμέρισμα – Δύο συλλήψεις

Εφιάλτης για 29χρονη, που σώθηκε όταν κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει «βοήθεια».

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το πρωί στα Πατήσια, ένας 36χρονος αλλοδαπός με καταγωγή από την Γουινέα και μία 42χρονη αλλοδαπή με καταγωγή από την Βουλγαρία, για παράνομη κατακράτηση και βιασμό μια 29χρονης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, η 29χρονη κοπέλα γνώρισε το ζευγάρι, ενώ διασκέδαζε σε ένα μπαρ, στο κέντρο της Αθήνας. Ενώ διασκέδαζαν, ο 36χρονος και η 42χρονη πρότειναν στη νεαρή κοπέλα να τους ακολουθήσει στο διαμέρισμά τους, για να συνεχίσουν εκεί τη βραδιά τους. Εκείνη αποδέχτηκε την πρότασή τους και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Αφού έφθασαν στο διαμέρισμα, επί της Πατησίων, ο 36χρονος βρήκε την ευκαιρία, ενώ η 42χρονη δεν βρισκόταν στον χώρο, να βιάσει την 29χρονη.  Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι φωνάζοντας «βοήθεια». Οι κραυγές της ακούστηκαν από τους γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. 

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου απεγκλώβισαν το θύμα και συνέλαβαν τους κατηγορουμένους.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 11-09-2022 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 36χρονος αλλοδαπός και 42χρονη αλλοδαπή κατά περίπτωση για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 11-9-2022 προσκάλεσαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια την 29χρονη, όπου ο 36χρονος προέβη σε βιασμό σε βάρος της με τη χρήση βίας.

Στη συνέχεια, όταν το θύμα προσπάθησε να εξέλθει του διαμερίσματος οι ανωτέρω την εμπόδισαν. Τελικά, το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, εισήλθαν στην οικία, όπου απεγκλώβισαν το θύμα και συνέλαβαν τους κατηγορουμένους. Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων».

Πηγή:real.gr

About Post Author