Μια “γνωστή” influencer, ονόματι Σούπερ Κική, τα βάζει πιο απαξιωτικά λόγια, για το μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο

του Krikor Tsakitzian

Μια “γνωστή” influencer, ονόματι Σούπερ Κική, σύμβολο της νεολαίας σήμερα, όπου δεν κάνει κάτι άλλο από το να λανσάρει τη δική της καθημερινότητα, η οποία δεν έχει να προσδώσει σε κανένα μας κάτι το θετικό και το ουσιαστικό, έγινε πρόσωπο της ημέρας σε όλα τα μεγάλα site, γιατί μίλησε με τα πιο απαξιωτικά λόγια, για το μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Με αγοραίο ύφος, κατάλοιπο προφανώς από τη φυλακή που έκανε, για σύσταση συμμορίας, καθώς και για χρήση και εμπορία ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας την αργκό της εποχής, ενθουσιάζει όλους εκείνους που τη φιλοξενούν στις σελίδες τους, επειδή δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια την κενότητά της.

Κενότητα, όχι γιατί δεν γνώριζε τον Ξαρχάκο, αλλά γιατί αναφέρεται με τόση χυδαιότητα για ένα μεγάλο κύριο και καλλιτέχνη. Κι αυτή η αλητεία, φιλοξενείται με ενθουσιασμό από το μιντιακό σύστημα.

Ας δούμε τι λέει το νέο εφεύρημα της Showbiz.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια με τα χέρια του και λέω “δεν είναι αυτός, ας βγω”»

…«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες».

Αυτό το “νέο καλλιτεχνικό μοντέλο”, μας λέει ότι έγινε ρεζίλι από τον Ξαρχάκο, αλλά δηλώνει περήφανη για το πανεπιστήμιο της ζωής που έβγαλε και τα όσα σε βάρος τόσων άλλων παιδιών έκανε στη ζωή της.

Το χειρότερο είναι, ότι αυτοί που της έκαναν τη συνέντευξη και την άκουγαν να αράδιαζει όλες αυτές τις αθλιότητες, χασκογελάγανε σαν ηλίθιοι, χωρίς να έχουν καταλάβει σε τι κατήφορο οδηγούνται μαζί της.

Αυτά είναι τα σημεία των καιρών στις μέρες μας.

Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, έχουμε να δούμε και χειρότερα.

About Post Author