Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Από το πρωί προειδοποιούν ακόμη και από την Αυστραλία, ότι τα συντρίμμια του Κινεζικού πυραύλου ο οποίος αναμένεται να μπει τις επόμενες ώρες στην ατμόσφαιρα της Γης, είναι πιθανόν να πέσουν στον Ελλαδικό χώρο και κανείς δεν ασχολείται με το θέμα.

Τα δελτία ειδήσεων το έπνιξαν.

Ο Λάρυ Κίνγκ της Ελληνικής δημοσιογραφίας, παρουσιάζει σε νυχτερινό talk show το Γιώργο Σαμπάνη και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, όπως εξάλλου κάνει τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι η χώρα δοκιμάζεται σκληρά.

Κανένας δεν προειδοποίησε την κοινωνία για το ενδεχόμενο να μας έρθει κατακέφαλα ο Κινεζικός πύραυλος εκεί που κοιμόμαστε.

Βλέπετε Σαββατόβραδο, κανένα κανάλι δεν έχει βάρδια δημοσιογράφων και τεχνικών για έκτακτα δελτία ειδήσεων. Αυτά συνέβαιναν κάποτε που οι δημοσιογράφοι κυνηγούσαν την είδηση.

Εν τω μεταξύ η Πολιτική Προστασία έχει εκδώσει έκτακτη ανακοίνωση για επιφυλακή των σωμάτων ασφαλείας και των πυροσβεστικών δυνάμεων της χώρας, γιατί από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως το μεσημέρι της Κυριακής, υπάρχει ενδεχόμενο να μας έρθει κυριολεκτικά ο ουρανός σφοντύλι.

Πιστεύει κανείς πως είναι σοβαρή αντιμετώπιση, ο τρόπος που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση μια τέτοια κρίση, όταν όλοι οι επιστήμονες που παρακολουθούν το φαινόμενο, προειδοποιούν ότι η χώρα μας είναι πιθανός προορισμός;

Που στο διάολο είναι η υπευθυνότητα επιτέλους;

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

About Post Author

Krikor Tsakitzian

Δημοσιογράφος

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours