Ηλίας Ψινάκης: Με δημόσια σεξουαλική παρενόχληση φαίνεται πως προσπαθεί να ξεπλύνει το Μάτι

Από Κρικόρ Τσακιτζιάν

Ο Ηλίας Ψινάκης, εδώ και καιρό ό,τι πιάνει γίνεται στάχτη. 

Κατάφερε να πείσει τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα, ότι είναι ικανός να μετατρέψει σε Μύκονο την πόλη τους και επί των ημερών του μετατράπηκε σε κόλαση του Δάντη, όπου θρηνήσαμε 103 νεκρούς. 

Σαν να μην έγινε τίποτα, για τον υπερτιμημένο μάνατζερ της βλαχομπαρόκ, ελληνικής σόουμπιζ, συνέχισε ακάθεκτος να εμφανίζεται μες την τρελή χαρά και να λανσάρει τον εαυτό του ως μέρος της πολιτιστικής ιστορίας του τόπου, διαφημίζοντας τα αυτοβιογραφικά του ντοκιμαντέρ με τον πιο χυδαίο και προκλητικό τρόπο στο Youtube, περιστοιχισμένος από τεκνά, υποτακτικούς και σταρ του πενταγράμμου που τον έχουν θεοποιήσει.      

Αποφάσισε να ξεπλύνει την υπόθεση Μάτι, με τις γνωστές προκλητικές του εμφανίσεις, τύπου υπερβολικού χαβαλέ, που θυμίζουν κάποιες άλλες εποχές, της ανέμελης νιότης, σε μια προσπάθεια να κάνει την κοινωνία να ξεχάσει τις ένοχες εποχές της ενηλικίωσής του, με τα περίφημα πάρτι στα κότερα της Μυκόνου και τα 103 αθώα θύματα της αποτυχημένης δημαρχίας του. 

Προ ημερών έκανε την επανεμφάνισή του σε μουσικό διαγωνισμό του Mega, όπου ο άνθρωπος έμοιαζε περισσότερο με εφιάλτη βγαλμένο από ταινία θρίλερ και όχι με μια χαριτωμένη cult φιγούρα κάποιου εκκεντρικού υπερήλικα τύπου, όπως συνήθιζε να λανσάρεται στην εγχώρια showbiz. 

Η χυδαιότητα και η προστυχιά του χτύπησαν κόκκινο, όταν προσπάθησε να προκαλέσει ακόμα περισσότερο το κοινό και τους διαγωνιζόμενους, προβαίνοντας σε μια άνευ προηγουμένου σεξουαλική παρενόχληση, για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο show, όταν άπλωσε τα γερασμένα χέρια του στην αμήχανη Κατερίνα Λιόλου, ένα νέο κορίτσι που αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αντιδράσει στη χυδαία κίνηση Ψινάκη όταν της τράβηξε το φόρεμα για να δει το στήθος της και στη συνέχεια την γύρισε πλάτη στο φακό και παρουσία των διαγωνιζόμενων και του συμπαρουσιαστή της, της κατέβασε το φόρεμα και της εξέθεσε σε δημόσια θέα το στήθος. 

Την αθλιότητα αυτή, που είναι ξεκάθαρα σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα ποινικά κολάσιμη, τη θεώρησε πλάκα ο κύριος Ψινάκης. Οι υπεύθυνοι του καναλιού από την άλλη, δεν έχουν αντιδράσει ακόμη μέχρι σήμερα, έστω με μια ανακοίνωση συγγνώμης προς το τηλεοπτικό κοινό και την άτυχη συνεργάτιδά τους. Βλέπετε εδώ και καιρό, τα τηλεοπτικά μέσα βιώνουν μια παρατεταμένη περίοδο παρακμής και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τη βαρβαρότητα της κίνησης Ψινάκη, τον οποίο θεωρούν ακόμη σημαντικό τηλεοπτικό κεφάλαιο, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος, όλους αυτούς τους τύπους σαν τον Ψινάκη, τους θεωρεί υπαίτιους για τον κοινωνικό κατήφορο που βιώνουμε στην Ελλάδα και τους έχει θέσει στο περιθώριο. 

Αναμένω να δω πότε θα αντιδράσει το κίνημα Metoo, για την onair ανοίκεια επίθεση του Manager Ψινάκη στην Λιόλιου. Προς το παρόν μόνο ο κόσμος στο Twitter έχει αντιδράσει και τον ξεφωνίζει. Σε άλλες περιπτώσεις είχε γρήγορα αντανακλαστικά το συγκεκριμένο κίνημα. Εδώ φαίνεται προβληματίζεται μη συγκρουστεί με άλλα κινήματα που μπορεί να πάρουν ακόμη και το μέρος του κ. Ψινάκη, αποκαλώντας όσους του ασκούν δριμεία κριτική, ακόμα και ομοφοβικούς. 

About Post Author