του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Τι κακό με αυτή την υιοθέτηση κάθε νέας έννοιας που μας πλασάρουν, όπως αυτή της “εκδικητικής προνογραφίας” που μόλις ανακάλυψαν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και έχουν κάνει καραμέλα το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση “Σαπίλα”, του Στάθη Παναγιωτόπουλου των Αρβύλα.

Από που κι ως που θεωρείται η ανάρτηση του ερωτικού βίντεο με τη συγκεκριμένη κοπέλα, εκδικητική πορνογραφία, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη ενώ ήταν σε σχέση με την κοπέλα και δεν υπήρχε ούτε εγκατάλειψη, ούτε χωρισμός;

Αυτό λέγεται απλά εγκληματική πράξη, από έναν εγκληματία που κάνει συνειδητά ό,τι κάνει, με δόλιους σκοπούς, όπως ακόμη και το κέρδος. Δεν είναι απλά ένας ανώμαλος τύπος. Αναρτούσε στην ιστοσελίδα του τα βίντεο για να αυξάνει την επισκεψιμότητα και να του φέρνουν κέρδος. Εύκολα θα μπορούσε να είναι κανονικός νταβαντζής. Όπως αποκάλυψε το θύμα, της ζητούσε να της γνωρίσει φίλους του για να κάνουν ομαδικό σεξ, με άλλους άντρες, ακόμη και ομοφυλοφιλικό με άλλες γυναίκες, για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα, αν αυτά τα ερωτικά σχήματα τα οργάνωνε δωρεάν μόνο από βίτσιο ή ακόμα και με αμοιβή. Ακόμη και αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να διερευνηθεί.

Πώς λοιπόν χαρακτηρίζουν την πράξη του εκδικητική πορνογραφία; Τι εκδικείται ο συγκεκριμένος τύπος την δεδομένη στιγμή, αφού δεν έχει υπάρξει κάποιος χωρισμός; Αυτός απ’ ότι φαίνεται διαφήμιζε στους ομοίους του την πραμάτεια του και τους επιδείκνυε το αντικείμενο του πόθου που έψηνε, για να πάρει μέρος στα όργια που φαίνεται πως διοργανώνανε συχνά, πυκνά.

Την υπόθεση θα κρίνει η δικαιοσύνη το Φεβρουάριο, αν δεν πάρει κι άλλη αναβολή, προκειμένου να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε με τις αποκαλύψεις μιας και θα είναι κακή στιγμή για την εκδίκαση της υπόθεσης με νωπές τις μνήμες του κόσμου και των δικαστών. Όσο για την ποινή, δεν θα του πάρουν και το κεφάλι. Άντε να του ρίξουν δυο χρόνια φυλάκιση κι αυτή με αναστολή και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Μπρος το κακό που έχει κάνει στη συγκεκριμένη κοπέλα και ποιός ξέρει σε πόσες ακόμα αυτός ο αλήτης, που έμπαινε επί χρόνια καθημερινά στα σπίτια μας μαζί με την υπόλοιπη παλιοπαρέα κι έτσι αποκτούσαν φήμη που τους έκαναν περιζήτητους στα αφελή βλέμματα των νεαρών κοριτσιών, όποια ποινή και να του επιβάλλουν, θα είναι χάδι.

Επί χρόνια συμμετείχε σε μια εκπομπή που έπιανε τον παλμό της νεολαίας, με τέσσερις σημερινούς μεσήλικες που νεανίζουν και παριστάνουν τους αιώνιους έφηβους που βράζει το αίμα τους και δεν συμβιβάζονται με το άδικο, Μόνο που δεν ήταν λίγες οι φορές που αδικούσαν κατάφορα όσους έπιαναν στο στόμα τους, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες που είχε για τα θύματά τους η ακραία σάτιρα που έκαναν επί παντός του επιστητού.

Σήμερα που ο βασιλιάς είναι γυμνός, οι τρεις από τους τέσσερις νεανίζοντες γερομπάμπαλους, παριστάνουν τον Πόντιο πιλάτο. Δεν γνώριζαν τα κουσούρια, του επί τριάντα χρόνια κολλητού τους. “Είχε διπλή ζωή” έσπευσαν να πουν κάποιοι που παριστάνουν το πλυντήριο των Αρβύλα. Μόνο που αυτή τη διπλή ζωή, φαίνεται πως την γνώριζαν άπαντες σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σιχαμένη δημόσια συμπεριφορά του Παναγιωτόπουλου, αλλά δεν την είχαν αντιληφθεί οι κολλητοί του, που μόνο το ίδιο σώβρακο δεν φορούσαν επί τριάντα χρόνια.

Έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η εκπομπή θα έκλεινε έτσι κι αλλιώς σε λίγες μέρες για γιορτές κι έτσι την έκλεισαν άρον άρον νωρίτερα, για να ανασυγκροτηθούν, να περάσει ο θόρυβος και να δουν πως θα ανακάμψουν, γιατί “είναι πολλά τα λεφτά Άρη”, όπως λέει και η γνωστή ταινία, όταν πλακώνονται οι μάγκες με τους ρουφιάνους της Τρούμπας.

Υπόσχονται ότι θα επιστρέψουν δριμύτεροι μετά τις γιορτές, σαν τους τρεις μάγους. Μόνο που αυτοί δεν θα φέρνουν μαζί τους δώρα, αλλά τη δυσοσμία ενός άρρωστου τηλεοπτικού προϊόντος, το οποίο πλέον θα μολύνει τους δέκτες μας και θα δηλητηριάζει με άσχημες σκέψεις την ψυχή και το μυαλό των τηλεθεατών. Όπως, ότι και οι τρεις μεσόκοποι νεανίζοντες, γνώριζαν προφανώς τα αίσχη του φίλου τους, αλλά θεωρούσαν πως δεν γίνεται και κάτι το επιλήψιμο και το παράνομο. Θα είχαν μείνει στην εποχή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που κυκλοφορούσαν από κινητό σε κινητό τα καυτά βίντεο από τις πορνό ταινίες της και μαζί διάφορα άλλα ερασιτεχνικά από καυτές ιδιωτικές στιγμές τύπων, ίδιων με του κολλητού τους Παναγιωτόπουλου και δεν έγινε και τίποτα. Κανείς δεν διώχθηκε, Κάθε άλλο, θεωρούνταν προχωρημένος όποιος τα είχε στην κατοχή του και τα διακινούσε.

Έτσι κι αυτοί οι τύποι των Αρβύλα. Μόνο που αυτή η Αρβύλα από εδώ και πέρα αναδύει μόνο μπόχα και δεν φαίνεται να την ανεχτεί για πολύ ο κόσμος, όση προσπάθεια κι αν κάνουν να τους ξεπλύνουν και να μας τους ξαναπλασάρουν γιατί βλέπετε κάνουν καλά τη βρωμοδουλειά τους και χρησιμοποιούν τη σάτιρα τους για να εκτελούν διαφόρων τύπων συμβόλαια, φυσικά με υψηλό αντίτιμο.

About Post Author

Krikor Tsakitzian

Δημοσιογράφος

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours