Νάτος ο Γενάρης με τόσες μουσικές ακροάσεις!

του Μανώλη Διακάκη

Παρέα με τον Στάθη Παπούλια , ο Μάνος Διακάκης  ψάχνει γνωστές ή και άγνωστες παραγωγές σε γιορτινό κλίμα , για την νέα χρονία του 2023

In The Mood (Nigel Lowis Philly Mix) – Dennis Taylor (Official Audio)

In the mood ένα γλυκό κομμάτι  , ένας εγγλέζικος ήχος από έναν αγωνιστή γεννημένος  στο Brooklyn, New York .  Ενα ταλέντο που τα είχε όλα  , καλλιτέχνης παίζοντας σαξόφωνο και μια γλυκιά φωνή σε soul pop εκδοχή !

Πολέμησε για  να σταθεί  , έχοντας μπροστά του μεγάλο αγώνα  , τα καταφέρε και ταξίδεψε εκεί ψηλά σε μικρή ηλικία  , μόλις σε ηλικία 56 χρονών .

Δεν είναι τυχαίο να τον αγαπήσει ο Jazz FM ( 102.2 Jazz FM )  , αυτη η σπουδαία  φλεγματική βρετανική φυλή που ξέρει να αναγνωρίζει τα αθόρυβα καλλιτεχνικά πλάσματα με την ευαίσθητη ψυχή !

Σπουδαίο truck και το ρεμίξ αποτον  Nigel Philip Lowis  ( UK producer, songwriter, instrumentalist, remixer ) είναι τόσο όσο πρέπει  , σεβόμενος την σύντομη μουσική πορεία του Dennis Taylor .

Dave & Omar – Starlight

Εδώ έχουμε πάλι θέμα και μάλιστα σοβαρό  , για χάρη του Omar μόλις άνοιξα ένα μπουκάλι Black label   johnnie   walker και ένα ποτήρι μισογεμάτο χωρίς πάγο ήδη ξεκινά το χορό .

Τι λέγαμε  , για τον  Omar  ,  ένας σπουδαίος καλλιτέχνης  απο το Ηνωμένο Βασίλειο που δυστυχώς αυτή την εποχή η χώρα  αυτή  δεν περνάει τα καλυτερά της  _ ότι δίνεις παίρνεις ( τι φταίει ο λaός όμως )  ..

Μία στιγμή , εδώ  δεν είμαστε να γράφουμε ολόκληρες ιστορίες για τους καλλιτέχνες , εαν θέλεις με τους αναφερόμενους  το ψάχνεις μόνος σου  , έτσι και αλλίως οι περισσότεροι έχουν δικό τους site , εδώ απλώς σας προκαλούμε με καλή μουσική και ευτυχώς ο Ελληνας ξέρει πολύ καλά τι αξίζει ….

Τρομερό truck  , δεν είναι τυχαίο που ο Stevie wonder με τόσο σεΒασμό έγραψε  ΄΄ when i grow up  , i wanna be like Omar ”  άντε γειά ..

Για τον David Lee τί νά πω  , ένας παραγωγός με μεγάλη ψυχή (  British DJ, producer, and remixer. Between 1990 and July 2020 he was best known under his alias Joey Negro )  , δίνει το απόλυτο διαχρονικό μιξαρισμένο κομμάτι ..

Shaila Prospere – All Eyes On Us (Georgie B Extended Mix)

Μία ιστορία   χίλιες αναμνήσεις  ,  τότε στην πλατεία δαβάκη στο αιγάλεω , δεκαετία του 90  κάνοντας κάθε παρασκεύη 12 – 2 το βράδυ με τον Νικόλα Λιόλιο soul περιηγήσεις στο Radio Club   , άλλες εποχές όχι όμως τόσο αθώες για τα  ραδιοφωνικά κύματα .

Αυτός ο ήχος της Shaila Prospere ένα ταλαντούχο κορίτσι απο τον Λονδίνο μου θύμισε αυτές τις ραδιοφωνικές τότε νύχτες  , αυτή η προσεγμένη παραγωγή  μου θυμίζει βρετανική pop του 90 ! 

Love Will Find a Way

Ο Jeff Cascaro (γεννημένος το 1968 στο Μπόχουμ) είναι Γερμανός τραγουδιστής και τρομπετίστας της τζαζ και της σόουλ. Θα μπορούσε να αποδοθεί στο στυλ της soul jazz.

Από το 2000 διδάσκει τζαζ τραγούδι ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μουσικής Franz Liszt Weimar.

Αυτός ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει το ταλέντο και τα κότσια να διασκευάσει το Love Will Find a Way και να μας θυμίσει τον George Howard ή τον Lionel Richie .

Είπαμε γράψαμε πολλές φορές  , η δυναμή του καλού πάντα νικά , αργά αλλά σταθερά …

Ευχές για ένα νέο ξεκίνημα, μια πιο όμορφη και γλυκιά ζωή και μια καρδιά πλημμυρισμένη από ευτυχία.

About Post Author