Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών επιστρέφει στο Fuzz Live Music Club. Ο Γιάννης Αγγελάκας, μαζί με τους 100°C, έρχονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και φτάνει μέχρι τον δίσκο “Έχω κέφια” που κυκλοφόρησε το 2022.

Λίγους μήνες μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την αποθεωτική εμφάνισή τους στο Release Athens, και ένα χρόνο μετά το διπλό sold-out στο Fuzz Club, θα ανταμώσουμε ξανά για ακόμα δυο βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.
 
Η προπώληση ξεκινά στα 13€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 15€. Στο ταμείο, αν απομείνουν εισιτήρια, η τιμή θα είναι 17€.

Fuzz Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

17.02.2023 – 18.02.2023

Πα, Σα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

€13-17

WebLink

About Post Author

You May Also Like

More From Author