Συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα από τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Άντριους (Aldrews) στον Υμηττό

του Λεόντιου Πετμεζά

Ο ταλαντούχος νέος μουσικός και ερμηνευτής Αλέξανδρος Άντριους (Aldrews) πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη προσωπική συναυλία του με τίτλο “On The Road με τον Aldrews”, στις 9 Δεκεμβρίου, 2023 στις 19:00 στο χώρο του Φιλοπρόοδου Όμίλου Υμηττού,Ανδρέα Λεντάκη, Αμισσού και Σμύρνης στον Υμηττό. Ο κύριος στόχος της σημαντικής εκδήλωσης είναι τα έσοδα της να παραχωρηθούν στο Έλενα Βενιζέλου με την βοήθεια της Lifeline Hellas.

Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουμε θα ανοίξουν ο νέος, βραβευμένος ποιητής σε παγκόσμιο διαγωνισμό Δημοσθένης Δεσποτίδης ,η Katie Hurwitz και ο Theo Canter.

Ο Αλέξανδρος Άντριους (Aldrews) που έχει παρουσιαστεί και άλλες φορές στην μουσική σκηνή αποδίδοντας μεγάλες,γνωστές επιτυχίες τώρα θα μας ταξιδέψει “On The Road” ,σε μια ενδιαφέρουσα περιήγηση αποκαλύπτοντας πολλές στιγμές και αρκετές πτυχές της δικής του μουσικής διαδρομής .Επίσης θα μας παρουσιάσει τα πρώτα και καινούργια τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει.

Ο Δημοσθένης Δεσποτίδης θα απαγγείλει τα αγαπημένα του ποιήματα από την πρώτη του ποιητική συλλογή που πραγματικά είναι γεμάτα από αίσθημα και χαρισματικότητα.

Ο κιθαρίστας Theo Canter και η μουσικός στο τσέλο Katie Hurwitz μας επιφυλάσσουν μια ακόμη πανέμορφη διαδρομή σε στυλ μουσικής folk κα indie. Παίζοντας τα μουσικά τους όργανα, θα μας δώσουν ένα ευχάριστο συναίσθημα ξεκούρασης και χαράς.Την εκδήλωση θα κλείσει ο (Aldrews) Αλέξανδρος Άντριους που την εμπνεύστηκε και την δημιούργησε .

Στο τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει πάρτυ με μουσική από γνωστό D.J δωρεά του «Ελληνικού Ιππικού Ομίλου» και κέρασμα, δωρεά της καντίνας της Μιχαλακοπούλου και του εστιατορίου Σάββας στο Μοναστηράκι.(Συμπεριλαμβάνεται με την είσοδο του εισιτηρίου στην εκδήλωση).

Οι διοργανωτές ελπίζουν να έχουν κοντά τους ένα πολυπληθές κοινό από μικρούς και μεγάλους φίλους της μουσικής ,ανθρώπους που θα κάνουν την ημέρα τους πιο ευχάριστη και θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμβάλουν και να γίνουν μέρος της φιλανθρωπικής επιτυχίας και της συνεχόμενης προσπάθειάς που καθημερινά και στην διάρκεια των χρόνων σώζει ζωές!!!!!!

Είσοδος: 10€ (Αντιστοιχεί σε μια θέση – φαγητό και αναψυκτικό).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι :Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού που παραχωρεί το κτήριο του, η καντίνα της Μιχαλακοπούλου και το εστιατόριο Σάββας στο Μοναστηράκι για το φαγητό. Επίσης το BERCO,για τον ηχητικό εξοπλισμό, DJ) και η Margariti Dental Clinic για τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης εκτός από τους παραπάνω χορηγούς που αναφέραμε ευχαριστεί θερμά την Lifeline Hellas για την συνεργασία για τον φιλανθρωπικό σκοπό

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα :

+30 6974707273,+30 2109828002 και στο email:

lifeline@pkfond.rs.Αξίζει να τιμήσουμε με την παρουσία μας και να στηρίξουμε την εκδήλωση .

About Post Author