Ένα δελτίο Τύπου ήρθε να επιβεβαιώσει την είδηση. Η Μπρίντεϊ Σπίαρς και ο Έλτον Τζον έχουν συνεργαστεί σε ένα ντουέτο, με τον τίτλο Hold Me Closer. Το αποτέλεσμα θα το ακούσουμε σύντομα.

Αναφέρθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα πως οι δύο καλλιτέχνες ηχογράφησαν ένα νέο ντουέτο του κλασικού τραγουδιού του Έλτον Τζον το 1971, Tiny Dancer Τώρα, αυτή η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε!

Ένα δελτίο τύπου εστάλη μέσω email στα αμερικάνικα μίντια και αναφέρει ότι το Hold Me Close θα κυκλοφορήσει σύντομα. Υπήρχαν λίγες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για το ντουέτο του δημιουργού με τη Σπίαρς, οπότε σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά αυτό είναι το comeback της τραγουδίστριας μετά από χρόνια απουσίας από την παγκόσμια μουσική ποπ σκηνή.

Αξίζει να αναφέρουμε [πως την Τρίτη ο Έλτον Τζον τίμησε τη μνήμη της Ολίβια Νιούτον Τζον με τον δικό του τρόπο. Ο σταρ ανέβασε στο Instagram μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους μέσα στα χρόνια. Ο ίδιος έγραψε: «Μόλις ξύπνησα με τα πιο θλιβερά νέα που θα μπορούσα να ακούσω. Η Ολίβια ήταν μια όμορφη και θαρραλέα γυναίκα, που ποτέ δεν την άκουσα να παραπονιέται για την ασθένειά της. Μια όμορφη φωνή και μια ζεστή και τρυφερή φίλη. Θα μου λείψει τόσο πολύ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Πηγή:okmag.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author