Η Μπιγιονσέ τίμησε – κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Παρίσι – την Τίνα Τέρνερ, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (24/5) σε ηλικία 83 ετών. Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της το πόσο ήθελε να μοιάσει στη «βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll» όταν ήταν μικρή.

H Μπιγιονσέ θέλησε, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της χθες Παρασκευής (26/5) στο Παρίσι, να τιμήσει την Τίνα Τέρνερ, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (24/5) σε ηλικία 83 ετών μετά από «μακρά ασθένεια». 

«Θέλω απλώς να πάρω ένα δεύτερο και να τιμήσω την Τίνα Τέρνερ. Αν είστε θαυμαστές μου, είστε θαυμαστές της Τίνα Τέρνερ. Δεν θα βρισκόμουν σε αυτή τη σκηνή χωρίς την Τίνα Τέρνερ, οπότε θέλω να ουρλιάξετε, ώστε να νιώσει την αγάπη σας. Νιώθω τόσο ευλογημένη που μου επέτρεψαν να δω τη λαμπρότητά της», είπε στο κοινό η Μπιγιονσέ.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια, είχε τιμήσει τη «βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll», ανεβάζοντας στη ιστοσελίδα της το ακόλουθο γράμμα, αφιερωμένο σε εκείνη λίγο μετά τον θάνατό της:  

«Αγαπημένη μου βασίλισσα. Σε αγαπώ ατελείωτα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την έμπνευσή σου και όλους τους τρόπους με τους οποίους άνοιξες τον δρόμο. Είσαι δύναμη και ανθεκτικότητα. Είσαι η επιτομή της δύναμης και του πάθους. Είμαστε όλοι τόσο τυχεροί που γίναμε μάρτυρες της καλοσύνης και του όμορφου πνεύματός σου που θα μείνει για πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει.”

Στο παρελθόν η Μπιγιονσέ είχε εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της ότι όταν ήταν παιδί, έβλεπε την Τίνα Τέρνερ και ήθελε να της μοιάσει, ενώ μοιράστηκε τη σκηνή μαζί της το 2008 στην τελετή των βραβείων Grammy. . 

«Όταν ήμουν παιδί και είδα τις κασέτες της, ήθελα να γίνω σαν αυτήν», είχε αναφέρει η Μπιγιονσέ, ενώ το 2005 μιλώντας κατευθείαν στην Τίνα Τέρνερ της είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που σε είδα να παίζεις. Ποτέ στη ζωή μου δεν είδα μια γυναίκα τόσο δυνατή, τόσο ατρόμητη, τόσο υπέροχη – και αυτά τα πόδια!».

Πηγή:reader.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author