Η Madonna ανακοίνωσε μια greatest hits παγκόσμια περιοδεία

Η Madonna σκοπεύει να γιορτάσει φέτος την 40ή επέτειο του σινγκλ της Holiday ξεκινώντας την πρώτη περιοδεία της καριέρας της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και προσκαλεί τους απανταχού θαυμαστές της στο μεγαλύτερο πάρτι, κατά το «come join the party» που λέει και στο τραγούδι Celebration.

Η περιοδεία Celebration Tour σε 35 πόλεις  θα σηματοδοτήσει επίσης την επιστροφή της Madonna σε αρένες και στάδια μετά τις πειραματικές, θεατρικές παραστάσεις Madame X το 2019 και το 2020. Μερικά από αυτά τα σόου ακυρώθηκαν καθώς η σταρ υπέφερε από τραυματισμούς στο γόνατο και στο ισχίο, ενώ οι τελευταίες 10 παραστάσεις στο Παρίσι ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Η «βασίλισσα» της ποπ θα ερμηνεύσει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα της, από το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του 1983 έως το Madame X του 2019.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Βανκούβερ του Καναδά, τον Ιούλιο, με ημερομηνίες στη Νέα Υόρκη, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Μιλάνο, και τη Στοκχόλμη πριν ολοκληρωθεί στο Άμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά μέχρι τώρα το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας περιλαμβάνει τις εξής συναυλίες:

Σαβ 14 Οκτωβρίου – Λονδίνο, O2 Arena
Σαβ 21 Οκτωβρίου – Αμβέρσα
Τετ 25 Οκτωβρίου – Κοπεγχάγη,  Royal Arena
Σαβ 28 Οκτωβρίου – Στοκχόλμη, Tele2
Τετ 1 Νοεμβρίου – Βαρκελώνη, Palau Sant Jordi
Δευτ 6 Νοεμβρίου – Λισαβόνα, Altice Arena
Κυρ 12 Νοεμβρίου – Παρίσι, Accor Arena
Δευτ 13 Νοεμβρίου – Παρίσι, Accor Arena
Τετ 15 Νοε – Κολωνία, Lanxess Arena
Πέμ 23 Νοεμβρίου – Μιλάνο, Mediolanum Forum
Τρ 28 Νοεμβρίου – Βερολίνο, Mercedes-Benz Arena
Παρ 1 Δεκεμβρίου – Άμστερνταμ, Ziggo Dome

Ανακοινώνοντας τη νέα περιοδεία, η Madonna δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα πω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια, με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν».

Το σχετικό δελτίο Τύπου προϊδεάζει ότι οι συναυλίες «θα μας ταξιδέψουν στο καλλιτεχνικό ταξίδι της Madonna σε τέσσερις δεκαετίες και αποτίουν σεβασμό στην πόλη της Νέας Υόρκης όπου ξεκίνησε η καριέρα της στη μουσική».

Τα εισιτήρια ξεκινούν να πωλούνται την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, με την προπώληση για τα μέλη του fan club να ξεκινούν σήμερα Τρίτη 17 (Βόρεια Αμερική) και την Τετάρτη 18 (Ευρώπη).

Το 2008-09, η περιοδεία της Sticky and Sweet έγινε η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα από γυναίκα καλλιτέχνη που έγινε ποτέ, με εισπράξεις 411 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή:efsyn.gr
 

About Post Author