Βραβεία Grammy με την υπογραφή της Μπιγιονσέ

Έγραψε ιστορία η Μπιγιονσέ κατά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Grammy 2023.

beyonce16759

Οχι μόνο ήταν η μεγάλη νικήτρια, αλλά με τις υποψηφιότητες σε εννέα κατηγορίες που έλαβε, με συνολικά 88 υποψηφιότητες έπιασε τον σύζυγό της Τζέι Ζι στην κορυφή τις λίστας με τις περισσότερες στην ιστορία των Grammy.

beyonce16716

Το «Break My Soul» είναι υποψήφιο για το τραγούδι της χρονιάς, μαζί με το άλμπουμ της «Renaissance» να πρωτοστατεί στην κούρσα των βραβείων. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην πολυβραβευμένη καριέρα της η Μπιγιονσέ έχει υποψηφιότητες στην κατηγορία «Dance», ενώ είναι υποψήφια στην κατηγορία «Electronica και R&B».

beyonce16673

Αμέσως μετά ακολουθεί ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, ο οποίος συγκέντρωσε οκτώ υποψηφιότητες, ενώ η Αντέλ και ο Μπράντι Καρλίλ έλαβαν επτά. Από έξι υποψηφιότητες πήραν οι Χάρι Στάιλς, Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ, Future, Ντίτζεϊ Καλέντ, The-Dream και ο Ράντι Μέριλ.

beyonce16845

Επίσης, η Μπιγιονσέ, η πιο πολυβραβευμένη γυναίκα στην ιστορία των Grammy, με 28 βραβεία, θα μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ από το 1997 του αείμνηστου Ουγγροβρετανού μαέστρου Γκέοργκ Σόλτι με 31 βραβεία Grammy, αν κερδίσει τέσσερα βραβεία. Αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση μαζί με τον Κουίνσι Τζόουνς.

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author