Ακούστε τη νέα εκδοχή του Beautiful Day των U2

Από το επερχόμενο άλμπουμ Songs Of Surrender.

Του Ηλία Σελιμά

Οι U2 μοιράστηκαν μια πιανιστική εκδοχή της επιτυχίας τους Beautiful Day του 2000 ως άλλη μια προεπισκόπηση του επερχόμενου άλμπουμ Songs Of Surrender. Ακολουθεί την κυκλοφορία τον Ιανουάριο μιας διασκευής του hit single τους Pride (In The Name Of Love) του 1984, η πρώτη γεύση μιας συλλογής, που αναμένεται στις 17 Μαρτίου, η οποία περιλαμβάνει 40 διασκευασμένα τραγούδια των U2.

“Η μουσική σου επιτρέπει να ταξιδεύεις στο χρόνο”, δήλωσε ο κιθαρίστας The Edge όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το project, “και έτσι αρχίσαμε να φανταζόμαστε πώς θα ήταν να φέρουμε αυτά τα τραγούδια μαζί μας στο σήμερα και να τους δώσουμε το όφελος ή όχι, μιας επανεκτέλεσης του 21ου αιώνα. Αυτό που ξεκίνησε ως πείραμα έγινε γρήγορα μια προσωπική εμμονή, καθώς τόσα πολλά πρώιμα τραγούδια των U2 υπέκυψαν σε μια νέα ερμηνεία. Η οικειότητα αντικατέστησε το επείγον του post-punk. Νέα πλήκτρα. Νέες συγχορδίες. Νέοι ρυθμοί και νέοι στίχοι έφτασαν. Αποδεικνύεται ότι το σπουδαίο τραγούδι είναι κατά κάποιο τρόπο άφθαρτο”.

Τον περασμένο μήνα, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στο Λας Βέγκας, και συγκεκριμένα στο MGM Sphere το φθινόπωρο. Τα set τους θα επικεντρωθούν σε τραγούδια από το άλμπουμ τους Achtung Baby του 1991. Οι ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

https://youtu.be/1LGRXZtXNP0

Πηγή:loaded.gr

About Post Author