Έφυγε από την ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ο πασίγνωστος καλλιτέχνης κατέληξε σήμερα, σε ηλικία 73 ετών

Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωη σε ηλικία 73 ετών, μετά από περιπέτεια με την υγεία του που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο.

Ο γνωστός τραγουδοποιός τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και είχε κοντά του συνεχώς τους δικούς του ανθρώπους.

Φίλοι και γνωστοί που γνώριζαν για την περιπέτεια που περνά, εύχονταν τα καλύτερα και του έστελναν τη θετική τους ενέργεια προκειμένου να του δώσουν κουράγιο για να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα του.

Όμως, σήμερα (21/8), όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν βγήκε νικητής σε αυτή τη μάχη. Άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του αλλά και τους τόσους θαυμαστές του που λάτρευαν τις ερμηνείες αλλά και τα τραγούδια του.

Ο τραγουδιστής μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, αλλά και με τρομερή πίστη στον Θεό, έχοντας δίπλα του τα τρία παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα, καθώς και την σύζυγό του, Αμαλία Δημητριάδη, ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Μαρτίου όταν αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι. Μετά από εξετάσεις, οι ανεβασμένοι οργανικοί δείκτες έδειξαν ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Αμέσως, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει συνεχείς εξετάσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει. Οι γιατροί τού συνέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών να έχει δύναμη και θέληση για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη θεραπεία. Έτσι κι έγινε.

Από την πρώτη στιγμή ο αγαπημένος καλλιτέχνης ζήτησε από τους γιατρούς να γνωρίζει τα πάντα γύρω από την κατάσταση της υγείας του, κάτι που σεβάστηκαν όλοι.

Παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε όλους αυτούς τους μήνες, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς τελικά δεν άντεξε και τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στα 72 του χρόνια.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης…Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα..», έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη στο Instagram.

Ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 1949. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της μπάντας Poll.

Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». Το 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από τον δίσκο «Εσύ κι εγώ».

Το 1977, μαζί με τους Πασχάλη Αρβανιτίδη, Μπέσσυ Αργυράκη και Μαριάννα Τόλη, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ», σε μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους Σέβης Τηλιακού, που πήρε την πέμπτη θέση.

Έγραψε τη μουσική και τους στίχους σε πολλά τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης «Μες στην προσευχή μου». Ο δίσκος «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.

About Post Author