Ο Πέτρος Φιλιππίδης περνάει δύσκολες ώρες μέσα στη φυλακή και ένας από τους λόγους είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, χθες, Παρασκευή, το πρωί.

Πώς συνδέεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την τραγική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Όπως υπογράμμισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος «η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι μια πράξη μη σύννομη. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα, ο ανακριτής θα έπρεπε να τον αφήσει ελεύθερο, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όχι μόνο επειδή ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει ομολογήσει, το πιο επαχθές αδίκημα, τη δολοφονία της συζύγου, αλλά όταν σου περιορίζουν την ελευθερία, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό».

Πως αντέδρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο άκουσμά της αναστολής του πλειστηριασμού του σπιτιού του

Εξάλλου, πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστός πως ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό ανεστάλη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, μετέφερε την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού, μετά από κουβέντα που είχε με τον συνήγορο υπεράσπισής του επί του θέματος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επεσήμανε στον δημοσιογράφο «ποιος τυφλός δεν χαίρεται που βλέπει το φως του;» και συμπλήρωσε πως επειδή βρισκόταν σε δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την εξέλιξη και προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής του νέου πλειστηριασμού.

Πηγή:enimerotiko.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author