Τι γίνεται στα κανάλια;

Οι νέες κόντρες του Λιάγκα, τα καλοκαιρινά reality του ΣΚΑΪ, το ολίσθημα του ζεύγους Χατζίδου – Παύλου και ο χωρισμός της Δρούζα

Είναι αυτή η ώρα που ξεκινάς να γράφεις και έχεις πει «δεν θα μιλήσω πάλι για τον Λιάγκα». Σε αφήνει όμως ο Γιώργος να τον αφήσεις; Δεν σε αφήνει. Λέει για την κρίση που είχε περάσει ο Σταρόβας με τη σύντροφό του, του την πέφτουν όλοι. Λέει για την Κατερίνα Καινούργιου και τις συναντήσεις της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, απαντάει η Κατερίνα. Βγαίνει να διαψεύσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη, του απαντάει εκείνη, της απαντάει αυτός. Σχολιάζει τον Μάνεση που βγαίνει από μέσα του η Λίντα Μπλερ από τον «Εξορκιστή» αν δεν βγει πρώτος στη ζώνη του, αντιδρά εκείνος, παίρνει πάλι σειρά ο παρουσιαστής του «Πρωινού» και ο κύκλος δεν κλείνει ποτέ.

Την ίδια στιγμή η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 συνεχίζει να καθυστερεί και όλο πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα αν και όλοι θεωρούν δεδομένο ότι το «Πρωινό» θα συνεχίσει να φέρει την υπογραφή του.

Ελλάς – Τουρκία: Συμμαχία

Μεγάλη «επίθεση» ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στην prime time το καλοκαίρι με δυο reality στη βραδινή ζώνη. Αν και δεν έχει βγει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το φινάλε του Survivor στα τέλη Ιουνίου θα πάρει σκυτάλη το Cash Kitchen στις 9 και το Power of love με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου αμέσως μετά. Τα γυρίσματα (αλλά και τα μοντάζ) των δυο εκπομπών θα γίνονται στις εγκαταστάσεις της Acun Medya στην Κωνσταντινούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα μαγειρικά reality η τουρκική εταιρεία παραγωγής έχει μεγάλη εμπειρία αφού στη γειτονική χώρα έχει τα δικαιώματα του MasterChef, το οποίο σημειώνει και εκεί μεγάλη επιτυχία.

Η Acun θα συνεχίσει εξάλλου να ελέγχει την prime time ζώνη του καναλιού και τη νέα σεζόν, με το Exathlon αλλά και το The Voice, ενώ στο ραντεβού που έγινε με την ηγεσία του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα συζητήθηκαν και άλλα φιλόδοξα projects…

Μιας και πιάσαμε Φάληρο, πώς θα αισθάνθηκε άραγε ο Γιώργος Αυτιάς ακούγοντας την ομοκάναλή του Σία Κοσιώνη να λέει ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης που θέλουν να μπουν στην Ευρωβουλή πρέπει να έχουν μαζοχιστικές τάσεις;

Κριτές χωρίς κρίση;

Από τους κερδισμένους της φετινής σεζόν, κυρίως στο δεύτερο μισό, φαίνεται πως είναι το Breakfast@Star. Αυτό φαίνεται πως έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση τους δύο παρουσιαστές. Πόσο μεγάλο όμως είναι το ποσοστό επιτυχίας που τους ανήκει; Είναι σαν τους ανθρώπους της ΕΡΤ, που έλεγαν ανεπίσημα ότι ο Τζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς τα πήγαν μια χαρά επειδή η Eurovision έκανε τα υψηλότερα νούμερα της τελευταίας δεκαετίας.

Μέχρι πριν από τρεις σεζόν, η Ελένη και ο Ετεοκλής δεν είχαν καμία σχέση με αυτή τη δουλειά. Τους δόθηκε μια ευκαιρία στο Open μετά το J2US να συμπαρουσιάσουν το καλοκαιρινό πρωινό μαζί με το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα. Η εκπομπή πήγε συμπαθέστατα, τα δυο ζευγάρια όμως δεν είχαν ποτέ και τις καλύτερες σχέσεις.

Μετά το «όχι» της Φαίης Σκορδά το καλοκαίρι του 2022, το Star ήθελε οπωσδήποτε ένα παντρεμένο ζευγάρι να παρουσιάσει την εκπομπή. Πήραν το ρίσκο με την Ελένη και τον Ετεοκλή με μισθούς που δεν έχουν σχέση με τις αμοιβές των έμπειρων παρουσιαστών, προσέλαβαν στα μέσα της σεζόν και τον ικανότατο αρχισυντάκτη του TV Weekend του Open, Χρήστο Αϊβαλιώτη, ο οποίος είχε αποφοιτήσει από τα «ΙΕΚ» Θέμη Μάλλη, και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Συμπαθείς, όμορφοι, ερωτευμένοι, καλοί γονείς, πολύ εργατικοί και με μια σκαλέτα πιστή στην ψυχαγωγία μακριά από τα επικίνδυνα μονοπάτια της ενημέρωσης, το ζεύγος Χατζίδου – Παύλου δεν έκρυβε από την πρώτη στιγμή τη χαρά του για την ευκαιρία που τους είχε δοθεί. Το κανάλι πίστεψε σε αυτούς και ανανέωσε το συμβόλαιό τους για δεύτερη σεζόν. Αν και στο πρώτο μισό της σεζόν οι επιδόσεις του Breakfast δεν ήταν σταθερές, η πετυχημένη επιστροφή του MasterChef ήταν αρκετή να τους δώσει την ώθηση που χρειάζονταν με αποτέλεσμα να βρεθούν αρκετές φορές οδηγοί της πρωινής τηλεοπτικής κούρσας.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Πού ξεκινάει όμως το πρόβλημα; Ότι οι δυο τους αισθάνθηκαν πολύ γρήγορα τηλεοπτικά ισότιμοι με τα μεγαλύτερα ονόματα. Άρχισαν να εκφράζουν με υπερβολική άνεση την άποψή τους έχοντας όμως μεγάλα κενά στις γνώσεις τους για το αντικείμενο, φτάνοντας στο σημείο να απαξιώνουν με ευκολία πρόσωπα που δεν είχαν μπει σε αυτή τη δουλειά από το παράθυρο. Και αυτό ο χώρος τους δεν το είδε με καλό μάτι αφού, δίκαια ή άδικα, την επιτυχία της εκπομπής τους την πιστώνουν κυρίως στον έμπειρο αρχισυντάκτη.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να με παρεξηγήσουν τα παιδιά -μάλιστα σκέφτηκα να τους καλέσω από πριν και να τους πω ότι θα γράψω σήμερα για εκείνους χωρίς κακή πρόθεση- αλλά ως πιο παλιός στα Μέσα, και έχοντας δει πολλά πρόσωπα να εκτοξεύονται ψηλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και λίγο καιρό μετά, νιώθω ότι προλαβαίνουν να αφήσουν την αυστηρή κριτική σε εκείνους που δικαιούνται περισσότερο να την ασκήσουν, να μην ανοίξουν άλλα αχρείαστα μέτωπα και να επιστρέψουν στην πιο τρυφερή εικόνα που τους είχε ξεχωρίσει.

Η αποκάλυψη της Άννας Δρούζα

Πολύ ενδιαφέρουσα η χτεσινή συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στην Άννα Δρούζα, αν και την είδηση την έδωσε αυτή τη φορά η παρουσιάστρια και όχι η καλεσμένη. Συζητώντας για τη σχέση της Ελεονώρας με τον Θοδωρή Μαρασούλη, η Άννα Δρούζα ομολόγησε ότι είναι μόνη της τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ότι είναι κάτι που δεν απολαμβάνει. Αυτή τη στιγμή μάλιστα η παρουσιάστρια του Open βρίσκεται στην Αμερική μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Οικονόμου (δεν ταξίδεψαν μαζί) με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης τους από το πανεπιστήμιο. Όσο για τη σχέση της με τον Θανάση Λάλα, οι δικές μας πηγές αναφέρουν ότι ολοκλήρωσε οριστικά τον κύκλο της το περασμένο καλοκαίρι αν και πριν από λίγο καιρό οι δυο τους είχαν δώσει μαζί το παρών σε κοινωνική εκδήλωση.

Πηγή:okmag.gr/blogs/nikosgeorgiadis

About Post Author