Τη σεζόν 2001- 2002 σημείωσε επιτυχία η σειρά μυθοπλασίας «Είσαι το ταίρι μου» το Λευτέρη Παπαπέτρου, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, κάνοντας πρωταγωνίστρια και συστήνοντας στο ευρύ κοινό την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου.

Εξίσου ευρύτερα γνωστός έγινε τότε ο Άρης Σερβετάλης κάνοντας τον εκκεντρικό Λάζαρο Παπαγεωργόπουλο κολλητού του Γρηγόρη που έκανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

H κοινωνική κωμική σειρά σημείωνε τηλεθέασεις στην πρώτη προβολή της άνω του 17% (δηλαδή περι το 1,7 εκατ. τηλεθεατές και άνω). Σήμερα, έπειτα από δύο δεκαετίες η σειρά εξακολουθεί να έχει «γκελ».

Το σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» χθες ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας. Άλλωστε τα επεισόδιο του ριάλιτι «Survivor all star» μεταδίδονται Κυριακή με Τετάρτη από τον Σκάι και βεβαίως μέχρι και την Κυριακή το μενού των καναλιών καλύπτεται κυρίως από επεισόδια σειρών παλαιότερων και φετινών σε επανάληψη, ξένες και ελλληνικές ταινίες.

Δεύτερο σε απήχηση πρόγραμμα της ημέρας με βάση τις τηλεθεαματικότητες της Nielsen, αναδείχθηκε το τηλεπαιχνίδι (κι αυτό σε επανάληψη) «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Σχεδόν ίδια συγκέντρωση τηλεθεατών με αυτή του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 κατάφερε η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha.

Το καρέ των εκπομπών συμπληρώνει το τηλεπαιχνίδι «Ο τρόχος της τύχης» του Star και στην πέμπτη θέση ωθήθηκε το επαναληπτικό επεισόδιο της σειράς κωμωδία καταστάσεων «Το σόι σου».

Σε έκτη προτίμηση ανέδειξαν τηλεθεατές την εκπομπή «Live news» για  τον τρόπο που κάλυψε την είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Πηγή:topontiki.gr/

About Post Author

You May Also Like

More From Author