Μια ακόμη «μεταγραφή» για την πρωινή του ζώνη, λίγες μόνο ώρες μετά από εκείνη του Μάνου Νιφλή, ανακοίνωσε το Open. Το «ανοιχτό κανάλι» ενέταξε στο δυναμικό του την Χρύσα Φώσκολου, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια βρισκόταν στον ΑΝΤ1, και μέχρι πρότινος ήταν συμπαρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη. Η δημοσιογράφος θα αξιοποιηθεί στην «πρώτη γραμμή της Ανοιχτής Επικοινωνίας με τους πολίτες» το πρωί, όπως αναφέρει το Open.

Η Χρύσα Φώσκολου, δημοσιογράφος της νέας γενιάς με αξιόλογη διαδρομή μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, εντάσσεται στον ενημερωτικό τομέα του ΟΡΕΝ.

Θα αξιοποιηθεί στην πρώτη γραμμή της Ανοιχτής Επικοινωνίας με τους πολίτες, κάθε πρωί.

Ξεκίνησε την πορεία της από τον ΑΝΤ1. Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα ως ρεπόρτερ, κυρίως στο δελτίο Ειδήσεων, καλύπτοντας πολλά σημαντικά θέματα της επικαιρότητας με αποστολές και ανταποκρίσεις.

Απέκτησε εμπειρία στην οργάνωση και τον συντονισμό τηλεοπτικών εκπομπών έως τη στιγμή που πέρασε στη συμπαρουσίαση της πρωϊνής εκπομπής «Πρωϊνοί Τύποι».

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη πρώτη γραμμή της πρωϊνής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά και άλλων εκπομπών της πρωϊνής ζώνης τους θερινούς μήνες.

Το ΟΡΕΝ την υποδέχεται με χαρά!

About Post Author

You May Also Like

More From Author