Μετά τον ΑΝΤ1 και τις γκρίνιες που έχουν ξεκινήσει αναφορικά με τις επιδόσεις του προγράμματος στους πίνακες τηλεθεάσης, άλλο ένα κανάλι δείχνει να περνάει δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, το κανάλι του Νέου Φαλήρου που μπήκε από τα πρώτα στο πεδίο της μάχης με τις εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου δυσκολεύεται όχι μόνο στην πράιμ τάιμ ζώνη τόσο με τις σειρές όσο και με το Love Island όσο και στην off peak ζώνη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πρωινή ζώνη είναι αυτή τη στιγμή οι επιδόσεις των “Αταίριαστων”. Η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης σε συνδυασμό με την αλλαγή στη θεματολογία, αλλά και τα πηγαινέλα των παρουσιαστών από τα Μελίσσια που είναι το πλατό της εκπομπής στο Φάληρο όπου κάνουν ραδιόφωνο στον ΣΚΑΪ 100,3 το απόγευμα και πάλι πίσω έχει προκαλέσει περίσσια γκρίνια τόσο στον Χρήστο Κούτρα όσο και τον Γιάννη Ντσούνο που βλέπουν όσα με κόπο έχτιζαν τόσα χρόνια να καταστρέφονται μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Παράλληλα, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στα μονοψήφια νούμερα που σημειώνει η εκπομπή αλλα στο γεγονός ότι μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή με δυο παρουσιαστές – δημοσιογράφους που έχουν για χρόνια υπηρετήσει το πολιτικό ρεπορτάζ χάνει την ταυτότητά της καθώς το κανάλι τους έχει σχεδόν απαγορεύσει να καλούν πολιτικούς και όλα αυτά σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ως εκλογική δίνοντας βάση σε πιο κοινωνικά θέματα, την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμός εκείνη την ώρα κινείται στα ίδια ψυχαγω-κοινωνικά μονοπάτια. Μάταια ο Γιάννης Κολοκυθάς που είναι υπεύθυνος ενημερωτικών εκπομπών και πρώην αρχισυντάκτης τους πηγαινοέρχεταιγια να δώσει χείρα βοηθείας στον νυν αρχισυντάκτη της εκπομπής, Μάκη Πολλάτο. Και μπορεί μέχρι στιγμής το κανάλι να ισχυρίζεται ότι δεν θα γίνουν αλλαγές, ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει αναπόφευκτο τουλάχιστον αναφορικά με τις κόκκινες γραμμές που έχουν μπει στην εκπομπή και δένουν τα χέρια των δυο παρουσιαστών γιατί η ώρα μετάδοσης σίγουρα δεν αλλάζει με δραστικό τρόπο τουλάχιστον.

Πηγή:tinasmess.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author