Ένα ζευγάρι που έχει διχάσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό. Ο Σταύρος και η Αργυρώ περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη σειρά Σασμός, αγκαλιά με το μωρό τους. Ο Σταύρος βρήκε στα μάτια της πρωταγωνίστριας τον έρωτα, ενώ εκείνη τη “δύναμη” που χρειαζόταν, για να συνεχίσει τη ζωή της.

Ο Αστέρης αποφυλακίζεται και όλα δείχνουν πως δεν ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία του Πέτρου Βρουλάκη. Όσο κι αν αρνείται να το πιστέψει, σταδιακά τα στοιχεία θα της αποδεικνύουν διαρκώς πως ο άνθρωπος που αγάπησε, δεν ήταν τελικά φονιάς.

Όταν ο Αστέρης φτάσει στα Γιάννενα, όλα θα αλλάξουν. Οι δυο τους θα κάνουν μία μεγάλη συζήτηση για όσα έγιναν, με την Αργυρώ να του δείχνει διαρκώς την οργή της, το μίσος της. Μάλιστα, δε θα διστάσει να του επισημάνει πως έφτιαξε την οικογένειά της και πως δε θέλει καμία επαφή μαζί του… Είναι, όμως, αυτή η σκληρή αλήθεια;

Η Αργυρώ δυστυχισμένη

Ο Αστέρης θα επιστρέψει στην Κρήτη καταρρακωμένος. Η Αργυρώ, ύστερα από αυτόν τον έντονο διάλογο, θα συνειδητοποιήσει πως είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Η μεγάλη αυτή στιγμή του διχασμού δε θα αργήσει να έρθει…

Είναι ο Σταύρος ο μεγάλος της έρωτας; Αντέχει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο πλευρό του; Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Μαρία Μεταξητινου, η Αργυρώ θα καταλάβει πολύ σύντομα πως ο Σταύρος δεν είναι ο άνθρωπός της, στη σειρά Σασμός. Δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, αυτή η σχέση ήταν μία ανάγκη, για να ξεχάσει το πονεμένο παρελθόν της.

Έτσι, ο Σταύρος μην αντέχοντας να την βλέπει δυστυχισμένη, θα δεχτεί τον χωρισμό τους. Θα φύγει από τη ζωή της, κρατώντας επαφές μαζί της, μόνο για το παιδί. Όσο κι αν αυτό τον πονά, θα ακολουθήσει τα παιχνίδια που του παίζει η μοίρα, αποχωρώντας από την καθημερινότητά της.

Πηγή:youfly.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author