Σασμός spoiler: Η Μαρίνα αποφασίζει να βοηθήσει τον Αστέρη και την Αργυρώ – Η αιματηρή επίθεση στον Μύρο

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε… Όπως είχαμε αποκαλύψει ο Μαθιός θα παραδεχτεί στην Βασιλική ότι σκότωσε τον Στεφανή και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν με τη διαμονή του Ευθύμη στο ξενοδοχείο που δουλεέυει η Αργυρώ και η Βασιλική, σύμφωνα όμως με το  περιοδικό mytv, Ο Μαθιός εξοργίζεται και πηγαίνει να τον συναντήσει. Οι δύο άντρες έχουν μια συζήτηση και ο Ευθύμης προκαλεί τον Μαθιό με κάθε τρόπο με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στην παγίδα του. Ο Μαθιός παραδέχεται πως σκότωσε τον Στεφανή, αλλά αγνοεί πως ο Φαρμάκης ηχογραφεί τη συνομιλία τους. Τότε ο Ευθύμης τον απειλεί πως από εδώ και στο εξής η ζωή του εξαρτάται από αυτόν, διότι, αν παραδώσει το ηχητικό ντοκουμέντο στην Αστυνομία, θα συλληφθεί και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή! Ο Μαθιός συνειδητοποιεί το μοιραίο λάθος που έκανε και παγώνει. Λίγο μετά, ο τελευταίος, μην αντέχοντας να ζει άλλο μέσα στο ψέμα και στον φόβο, αποφασίζει να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια. Συγκεκριμένα, της ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και της εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαψε τα χέρια του με αίμα. Η Βασιλική καταρρέει και η καρδιά της σπάει σε χίλια κομμάτια… Κοιτάζοντας τον Μαθιό αηδιάζει και το μόνο που θέλει είναι να φύγει μακριά του μη μπορώντας να πιστέψει πως ο άντρας που αγάπησε παράφορα προκάλεσε πόνο στην ίδια και στον Νικηφόρο.

Ο Αστέρης εξακολουθεί να είναι εξοργισμένος με την Αργυρώ που του έκρυψε πως ο Πετράκης είναι γιος του. Ωστόσο, όπως θα δούμε, όταν οι δυο τους συναντιούνται, δεν μπορούν να αντισταθούν στον έρωτά τους και δίνουν ένα τρυφερό φιλί. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος και ο Μαθιός συνεχίζουν να συναντούν τον Πετρή και να περνούν κάποιες ώρες μαζί του. Ωστόσο, η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό την ώρα που βρίσκεται στο σπίτι του το παιδί. Η γυναίκα ξαφνιάζεται και ζητάει εξηγήσεις με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη αναστάτωση.

Όταν η Μαρίνα μαθαίνει τι συνέβη, αποφασίζει να αφήσει πίσω της το μίσος που τρέφει για τον Αστέρη και κάνει μία κίνηση για να βοηθήσει τον ίδιο και την Αργυρώ. Συγκεκριμένα, προτείνει να βλέπει ο νεαρός το παιδί στο δικό της σπίτι.

Η κοπέλα συγκινείται από τη βοήθεια που τους προσφέρει η μητέρα της, καθώς ξέρει πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να ξεπεράσει το γεγονός πως ο αγαπημένος της σκότωσε τον αδελφό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάκης, στην προσπάθειά του να εκτελέσει ένα σχέδιο του Φαρμάκη, πυροβολεί τον Μύρο. Ο αστυνομικός σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η Άσπα, η οποία αγωνιά για την υγεία του, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή!

Πηγή:newsbreak.gr

About Post Author