Σασμός: Ο Σταύρος Καραγιάννης αποχώρησε από τη σειρά – Το «αντίο» μέσω Facebook

Ο «Γιώργης», κατά κόσμον Σταύρος Καραγιάννης αποχωρεί από τον «Σασμό» και μέσω Facebook αποχαιρέτισε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Ο«Σασμός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και ενώ ο πρώτος κύκλος οδεύει προς το τέλος του, αρκετοί από τους χαρακτήρες αποχωρούν βάσει σεναρίου. Ετσι και ο «Γιώργης», κατά κόσμον Σταύρος Καραγιάννης, ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου του στην σειρά του Alpha μέσω Facebook. Η Θεοδώρα ανακοίνωσε στον Γιώργη μετά την αποβολή της να χωρίσουν και εκείνος την σέβεται, κάτι που σημαίνει ότι ο ρόλος του στη σειρά ολοκληρώθηκε.

Τον ρόλο του Γιώργου υποδύθηκε ο Σταύρος Καραγιάννης, ο αποχαιρέτησε συνεργάτες και τηλεθεατές μέσω ανάρτησής του στο Facebook. «Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!», έγραψε στον λογαριασμό του.

Μπορεί να είναι εικόνα ωκεανός και κείμενο
Stavros Karagiannis
5 Απριλίου στις 10:44 μ.μ.  · 

Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!

reader.gr

About Post Author