“Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευσή της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε”.

Μια αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου που σόκαρε την Φαίη Σκορδά αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής, έκανε το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος της εφημερίδα Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Η Τζωρτζίνα είχε διοχετευθεί μακριά από τον Μάνο. Το έκανε αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου για έναν απλό λόγο, δεν ήθελε να είναι σε επαφή η Τζωρτζίνα με τον Μάνο για να μην του πει ό,τι είχε δει εκείνο το φρικτό πρωινό που έφυγε από τη ζωή η Ίριδα. Ο Μάνος ήθελε να το πάρει το παιδί και η Ρούλα προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να το κρατήσει μακριά του. Πήγαινε η Δήμητρα και της έλεγε σύνελθε και η Ρούλα έλεγε τα δικά της.

Η ουσία είναι μία, έπρεπε να είναι μακριά η Τζωρτζίνα από τον Μάνο για να μη μιλήσει. Βεβαίως, η Ρούλα τελικά τα κατάφερε. Μεθόδευσε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, έγινε η ανακοπή, επανέφεραν την Τζωρτζίνα αλλά κάπως είχε ησυχάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου διότι το παιδάκι είχε γίνει τετραπληγικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Όμως, η Τζωρτζίνα επειδή ήταν έξυπνο παιδί, τα είχε πει νωρίτερα όλα όσα φρικτά είχε δει.

Τα έχει πει. Βεβαίως και γνώριζαν ότι ήξερε η Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευσή της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε».

Η Φαίη Σκορδά έμεινε έκπληκτη με όσα άκουγε…

Πηγή:zappit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author