Star: Τέλος εποχής για τα ριάλιτι που κάποτε έκαναν επιτυχία

Όπως όλα δείχνουν το Masterchef και το GNTM τελειώνουν από το κανάλι του Star γιατί ο κόσμος κουράστηκε με τα ριάλιτι και αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι μόδας. Όσο αφορα το ριάλιτι μαγειρικής, ακόμα δεν ξεκίνησε και υπάρχει πρόβλημα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε χθες, Σάββατο, το πρωί, στο OPEN, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο STAR με την πορεία του «GNTM 5» αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και με την προετοιμασία του «MasterChef 7».

Ο κόσμος σιχάθηκε τα ριάλιτι: Οριστικό τέλος για MasterChef και GNTM, δεν ξέρουν τι να κάνουν στο Star

Star: Ποια είναι η επόμενη κίνηση του καναλιού;

Σχετικά με την προετοιμασία του ριάλιτι μαγειρικής, που θα προβληθεί από τον Ιανουάριο, στο STAR, έχει αρχίσει και τα γυρίσματα με τους τρεις κριτές (Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο) θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι από το επίπεδο των συμμετεχόντων, που δήλωσαν συμμετοχή, ώστε να λάβουν μέρος.

Ο κόσμος σιχάθηκε τα ριάλιτι: Οριστικό τέλος για MasterChef και GNTM, δεν ξέρουν τι να κάνουν στο Star

Έτσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσκληθούν πρόσωπα που είχαν περάσει από προηγούμενους κύκλους του μαγειρικού διαγωνισμού, αλλά δεν έφτασαν ψηλά.

Ως εκ τούτου, μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη πορεία του ριάλιτι μόδας, η διοίκηση του καναλιού δεν αποκλείεται να μην δώσει το «πράσινο φως» για έκτο κύκλο στο ριάλιτι μοντέλων και για όγδοη σεζόν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Εντούτοις, όπως αναφέρει το OPEN, το Star προτίθεται να κρατήσει τα δικαιώματα των δύο εκπομπών, τόσο για μελλοντική χρήση, όσο και για να μην τις «κλέψει» κάποιος αντίπαλος σταθμός.

About Post Author

You May Also Like

More From Author