Ο Κανάκης εξαφάνισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Σα να μην υπήρξε ποτέ σε 15 χρόνια εκπομπής – Πώς το σχολίασε το Twitter

Το «Βινύλιο» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν με ένα αφιέρωμα στα 15 χρόνια του «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως ήταν φυσικό ο Αντώνης Κανάκης εξαφάνισε στο μοντάζ τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ήταν σα να μην υπήρξε ποτέ. Το ίδιο παρατήρησαν και οι τηλεθεατές, σχολιάζοντάς το στο Twtter.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του γιόρτασαν τα 15 χρόνια της μακροβιότερης, σατιρικής και ψυχαγωγικής εκπομπής με βίντεο από τις πιο επικές στιγμές τους που άφησαν εποχή.

Το Twitter απόλαυσε το εορταστικό flashback και γέλασε ξανά με τις κορυφαίες στιγμές των «Ράδιο Αρβύλα», τα ανέκδοτα του Γιάννη Σερβετά και τις σπαρταριστές σατιρικές διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών που σε κάθε επεισόδιο προκαλούν άφθονο γέλιο.

Ειδική μνεία έγινε και για τη Χριστίνα Μουστάκα και την Ευγενία Σαμαρά που τότε κάποιοι θεωρούσαν πως είναι το ίδιο πρόσωπο!

Σα να μην υπήρξε ποτέ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Οι χρήστες του διαδικτύου στάθηκαν όμως και στην… υπερπροσπάθεια να κοπεί από κάθε αναμνηστικό πλάνο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που μετά την υπόθεση του revenge porn εκδιώχθηκε άρον άρον από το team.

Αυτόματα έκαναν και έναν άλλο συνειρμό για τις φορές που γίνεται αναφορά στους ΑΜΑΝ και δεν αναφέρεται το όνομα του Σωτήρη Καλυβάτση.

About Post Author