Ο Δημήτρης Τοπαλίδης για τον άγριο ξυλοδαρμό του

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης.

Στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βγήκε σήμερα ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης, ο οποίος μίλησε για τον ξυλοδαρμό που υπέστη προ ημερών από δύο άτομα, έπειτα από μια διαφωνία στο δρόμο.

Ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα που ο Δημήτρης Τοπαλίδης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με τον ηθοποιό να μιλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την τρομακτική περιπέτειά του στη μέση του δρόμου.

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης, πρωταγωνιστής στο «Μαύρο Ρόδο», προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, ενώ ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης γυρνούσε σπίτι του με το αυτοκίνητο. Σε απόσταση 100 μέτρων από το διαμέρισμά του, βρήκε μπροστά του ένα φορτηγό μετακόμισης σταθμευμένο στη μέση του δρόμου.

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το φορτηγό που βρισκόταν ακριβώς μπροστά του.

Ανέβηκε στο φορτηγό και κόρναρε για να τον ακούσει ο οδηγός της μεταφορικής. Τότε, εμφανίστηκαν δύο άντρες, με τον ηθοποιό να βρίσκεται από τη μία στιγμή στην άλλη πεσμένος στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος από τα χτυπήματά τους.

Προσπάθησε να ξεφύγει από τους δύο άντρες και να μπει ξανά μέσα στο αυτοκίνητό του. Ένας κάτοικος της περιοχής, άκουσε τις φωνές και πήγε να τους χωρίσει.

«Ένα φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο, κόρναρα από το δικό τους φορτηγό. Ήρθαν και έγινε ο πόλεμος που έγινε. Ήμουν σε κατάσταση περίεργη και δεν κατάλαβα ποιος μας χώρισε. Όταν σηκώθηκα είδα τρεις ανθρώπους που παρακολουθούσαν. Τους ζήτησα να έρθουν να καταθέσουν, και τους κάνω έκκληση και από την εκπομπή σας, αλλά τελικά δεν ήρθαν», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

«Ήρθαν δυο ανθρώπους να έρχονται κατά πάνω μου και να με βρίζουν. Τους είπα ήρεμα ότι δεν θα έπρεπε να μιλάνε, αλλά να ζητήσουν ένα συγγνώμη. Με ένα συγγνώμη που περίμενα, τελείωναν όλα. Δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

«Μου είπε ότι δεν τον αφορά»

«Δεν μπήκα στο φορτηγό τους. Ήταν ανοιχτά τα δυο παράθυρα και έβαλα το χέρι μου και χτύπησα την κόρνα του φορτηγού. Είχα σκοτεινιάσει μετά την επίθεση. Πήγα πρώτα στο αστυνομικό τμήμα. Έμαθα μετά ότι έπρεπε αυτεπάγγελτα να καλέσουν ιατροδικαστή να με εξετάσει, ήμουν πολύ χτυπημένος. Αυτά που δείχνετε δεν είναι τίποτα. Να είμαι στο αστυνομικό τμήμα και να λέω είναι μουδιασμένο το κεφάλι μου, ζαλίζομαι, πονάει πάρα πολύ. Τα πλευρά μου έχουν αρχίσει να πονάνε. Είχα φτύσει αίμα και δεν ασχολήθηκε κανένας. Κατέθεσα μήνυση.

Έχω πάρει την πινακίδα του φορτηγού, πήρα τηλέφωνο στο συμβάν ακόμα και στον εργοδότη τους, ο οποίος μου μίλησε αδιάφορα. Μου είπε ότι δεν τον αφορά και να κάνω ό,τι θέλω. Όλοι μαζί πήγαμε στο τμήμα. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθε στο επόμενο λεπτό. Είπαν στους αστυνομικούς ότι εγώ τους όρμηξα και τους χτύπησα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

«Αναφορικά με την υγεία μου, κάνω συνέχεια επαναληπτικές εξετάσεις. Τελικώς αυτό που μου έμεινε είναι ο πόνος στα πλευρά. Ήταν λίγα μέτρα από το σπίτι μου, δεν βιαζόμουν να φύγω. Το θέμα είναι ότι δεν είχα οργή ή κάτι για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αιφνιδιάστηκα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

About Post Author