Νέο σόου ψήνεται στο Open με Μπέττυ Μαγγίρα, Γιώργο Θεοφάνους και Αννίτα Πάνια

Κοινό τάλεντ σόου με Γιώργο Θεοφάνους, Μπέττυ Μαγγίρα, Αννίτα Πάνια στο Open; Δηλαδή με τα τηλεοπτικά πουλέν του σταθμού;

annita pania

Τα στελέχη του Open, σύμφωνα με πληροφορίες, τρέχουν γοργά αυτό το διάστημα προσπαθώντας να στήσουν το νέο πρόγραμμα του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

maggira theofanous

Η ιδέα που έπεσε πρόσφατα στο τραπέζι, όπως ακούγεται, είναι πολύ δελεαστική. Στο κανάλι αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία πρόσωπα που έχουν αξιοποιηθεί στο παρελθόν σε talent shows και έτσι έχουν εμπειρία. Αρα οι ιθύνοντες σκέφτονται να βρουν ένα φορμάτ, να τους βάλουν όλους μαζί σε μια κριτική επιτροπή και να φτιάξουν ένα νέο «Voice».

9777 SAPOYNTZAKI THEOFANOYS 08112021

H Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε με την πρωινή εκπομπή της στο Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» να χτίσει πρωινή ζώνη στον σταθμό, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη μουσική βραδινή εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» έκανε αίσθηση στον ανταγωνισμό, ενώ η Αννίτα Πάνια με τη late night εκπομπή «Ανοιχτά» κάνει συνεντεύξεις που συζητιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο.

Δεδομένου ότι όλοι αυτοί υπάρχουν στο δυναμικό του καναλιού, γιατί να μην αξιοποιηθούν;

Οι δύο πρώτοι έχουν πάρει μέρος σε επιτροπές, ενώ η Αννίτα στο παρελθόν είχε κάνει εκπομπές ανεύρεσης ταλέντων. Εξετάζονται, λοιπόν, διάφορα υποψήφια πρότζεκτ, από Τουρκία και Ισραήλ μέχρι και Λατινική Αμερική. Το τάλεντ σόου θα έχει ορίζοντα την άνοιξη του 2023 και θα κλειστεί με βάση το κόστος του αλλά και την πρωτοτυπία του!

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author