Μικρούτσικος: Επικό σχόλιο για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου – «Δεν αντέχω τέτοιες…

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι παρουσίασε για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου τους.

Γενικότερα υπήρξαν κι άλλες διαφωνίες και η ένταση ανέβηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει τους καλλιτέχνες που πηγαίνουν να τραγουδήσουν σε γάμους, όπως θα γίνει και στον γάμο Μαυρίκιου – Ιλάειρας φέτος το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν του αρέσει το προσκλητήριο και αν θα πάει στον γάμο για να πάρει την απάντηση: «εξαιρετικό… αλλά δεν θα μπορέσω να πάω στον γάμο γιατί δεν αντέχω τέτοιες συγκινήσεις, έχω υποκείμενα νοσήματα». Τότε η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «εντάξει δεν πειράζει θα πάμε εμείς να σε εκπροσωπήσουμε».

Στη συνέχεια, ο Αντρέας Μικρούτσικος είχε τον τον εξής διάλογο με την Κατερίνα Καινούργιου:

  • Α.Μ: Μου φαίνεται αδύνατον κάποιος να ζητήσει χρήματα για γάμο. Αυτά γίνονται για τηλεοπτικές εκπομπές και σόου.
  • Κ.Κ.: Αυτή είναι η δουλειά των τραγουδιστών και αυτό γίνεται παντού. Δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, τι λες; Ο τραγουδιστής θα πάει να τραγουδήσει κι αυτή είναι η δουλειά του. Ο καθένας κοστολογεί τον εαυτό του.
  • Α.Μ.: Εγώ δεν πάω σπίτι κάποιου για επίσκεψη και του λέω φέρε μου και πέντε χιλιάρικα. Την άποψή μου, ο δι@@ολος να με πάρει και μετά θα μου πείτε και εσείς. Στο κοινωνικό γεγονός δεν χωράνε ποσά, το άλλο είναι επαγγελματική δουλειά. Στους γάμους που βλέπω αυτά, δεν είναι γάμοι, είναι τηλεοπτικά σόου.
  • Κ.Κ.: Γιατί να μην πληρωθεί ο Ρέμος και ο Αργυρός; Για δουλειά δεν θα πάνε κι αυτοί και οι μουσικοί του; Δουλειά τους είναι, είναι φίλοι;
  • Α.Μ.: Αν θεωρούν δουλειά την ευτυχισμένη στιγμή του άλλου, με γεια τους με χαρά τους. Καλείται λοιπόν ο άνθρωπος να φωνάξει φίλους σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή του. Αν όμως το θεωρεί σόου, τότε να πληρώσει και να του πάρουν και παραπάνω. Διαφωνώ με όσους κάνουν γάμους και φωνάζουν επαγγελματίες τραγουδιστές. Αυτό δεν είναι γάμος, είναι κάτι άλλο.
  • Κ.Κ.: Δεν το κάνει μόνο ο Μαυρίκιος, το κάνουν και άλλοι άνθρωποι.
  • Α.Μ.: Ο Μαυρίκιος που το κάνει είναι το μαύρο πρόβατο. Όλοι αυτοί που το κάνουν, έτσι είναι μαύρα πρόβατα.

in.gr

About Post Author